| r3r3r3r3r3r3 a întrebat:

Ce i-ati spune Lui Dumnezeu daca ati avea sansa sa vorbiti fata-n fata cu El(sa zicem)?

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Steregoi a răspuns:

Nu i-as spune nimic. Daniel cand a avut acele viziuni era "mucles". Cand vorbea Dumnezeu cu Iov, la fel, Iov era "mucles".

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Cat de real esti?

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Iisus avea religia iudaica.

| AvalohAlyn a răspuns:

Ce l-a intrebat si Neale D.Walsch.Autorul "Conversatii cu Dumnezeu"

| mentholinks a răspuns:

Sa omoare toti oligofrenii care spun ca este format din 3 persoane.

| r3r3r3r3r3r3 explică (pentru Steregoi):

Si daca ei au tacut asa ai face si tu?

| r3r3r3r3r3r3 explică (pentru Ionut1492):

Ca sa nu te mai deranjeze adevarul asa-i.

| r3r3r3r3r3r3 explică (pentru OctavianDanielMaria):

D-zeu nu are o biserica sau o religie pamanteasca ci ii recunoaste ca fiind biserica Sa pe cei ce umbla dupa caile si trairea Sa urmand toate porunile sale si recunoscandu-l ca Dumnezeu suprem. Dummnezeu isi recunoaste alesii orice religie ar avea: si Martin Luther fusese catolic.

| Steregoi a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Neale D. Walsch nu e ala care vorbeste singur si cand ciripeste o pasare sau bate vantul are impresia ca ii raspunde "dumnezeu"? Sau cand bate o ciocanitoare crede ca bate un "cristos" la usa?

| Steregoi a răspuns (pentru r3r3r3r3r3r3):

Intai l-as lasa sa zica iar daca ma lasa ii pun si eu niste intrebari asa mai cu mare bagare de seama. Daca mi-ar pune Dumnezeu niste intrebari ca lui Iov si n-as stii raspunsul nu sunt "mucles"?
L-as intreba cum a facut universul, materia si alte intrebari legate de cum ma vede si ce as putea sa mai fac sa-i fiu pe plac.

| Nilsson a răspuns:

Ce am putea sa-I spunem fata in fata si si nu putem sa-I spunem in rugaciune?

| r3r3r3r3r3r3 explică (pentru Nilsson):

Crestini se roaga iar si iar pana ajung intr-un moment in care se roaga de pomana, adica nu cu toata inima ci spun numai vorbe goale (nu toti bineinteles). Daca l-ar avea pe D-zeu in fata n-ar mai rosti rugaciuni deserte. Pe de alta parte, raspunsul tau e unul foarte bun.

| r3r3r3r3r3r3 explică (pentru Yhwh2020):

Sunt confuz, te-a facut intrebarea mea sa ajungi la o astfel de concluzie? Am pus-o ca sa vad ce ar raspunde ceilalti. Esti crestin?
Te deranjaza religia mea? Sau crezi ca esti mai bun ca mine.