Daca te referi la atei vs creștini, atunci scuza-ma ca îți zic, dar ambele tabere se bat cap în cap și ambele tabere sunt credincioase.
Ateii cred ca nu exista, creștinii cred ca exista.
Daca ateii ar fi agnostici, atunci nu s-ar mai numi credinciosi și ar tolera, fiindcă agnosticii asta fac.
Mă refer la cei care se consideră oameni religioși, față de alți oameni care se consideră religioși.
Asta e alta dovada ca Satan exista. Conflictul spiritual dintre oameni inspirat de conflictul spiritual dintre Satan si Dumnezeu.
Aa, pai convingerile lor de multe ori.
Unii zic asa, alții invers și de aici apare intoleranta fata de celălalt.
Nu contează dacă ești religios sau nu, conteaza sa fii un om bun cu cel de langa tine, sa îl asculti (chiar dacă nu esti de acord cu ce spune), sa îi dovedești că nu îți pasă de convingerile lui smd.
Până la urmă suntem diferiti si credem diferit.
Ce ar fi daca eu as asculta rap și tu hip-hop, m-ai denigra, intolera? Pentru ce?
Satan este răul. Iar răul este absența binelui. Asta înseamnă că Satan este un concept. Poate exista un conflict spiritual cu un concept?
Esti sigur ca e doar un concept? Eu i-am simtit prezenta si nu e asa simplu, sa spui ca e doar o impresie sau o idee.Cand intra un duh rau in om,nu mai e el insusi, e in stare de orice, daca ai vedea unele lucruri pe care le-am vazut si simtit, ti-ai schimba complet parerea sau cel putin, nu ai exclude posiblitatea ca ce crezi tu acum si justifici rational sa fie o inselare filozofica.
Sunt foarte sigură și îmi mențin afirmația cu tărie. Încercările la care a fost supus Iisus în pustiu au fost de ordin mental. Nu a venit nici un spiriduș răutăcios lângă el să-l ispitească. Iisus era mai presus de tot și toate un tip cerebral. Prin puterea minții sale și urmând în mod perfect sfaturile lui Dumnezeu a atins pragul suprem. Ceea ce ai simțit tu a fost o rătăcire a sinelui, transformată în bau-bau din cauza lipsei unor informații corecte.
Biblia nu este un roman siropos, cu de toate. Este infinit cu mult mai complexă decât îți poți închipui.
Daca ai avea toleranță nu te-ai mai apuca sa împrastii ură printre creștini.
Aa.sa înțeleg că practici asta din iubire pentru oameni.
Unde vrei sa ajungi cu asta?
Crede-mă, nu vei ajunge nicăieri, mai ales că maj întrebărior tale sunt pentru cls pregatitoare.
Le culegi de pe site uri ateiste dar nimic cercetat pe cont propriu.
Se gasesc în biblie dar tu nu le cauti acolo le cauti prin canale care nu au mai fost curățate de mult.
Nu vei construi un puzzle cu o piesă din puzzle, vei contrui puzzle-ul cu toate piesele din puzzle.
Asa functioneaza si biblia, precum un puzzle. Succes prin canale.
Nu îți mai pierde vremea aici noi creștini credem în ceva și voi atei în altceva (în nimicul care nu se poate explica cum a creat totul)
Si Dumnezeu ia blestemat asa cum și un părinte își cearta copii și ii pedepsește
Poate vei spune ca e o pedeapsa prea dura dar asa e drept
DeProfundis99 întreabă: