Ce să înțelegi. Cei ce vor să reglementeze modul de a face sex, ca să conducă oamenii, au interesul să spună că sexul ne binecuvântat de preot este murdar. Asta vrea să spună. Așa era pe vremea când preoții conduceau societatea. Așa vrea acel preot și acum, ca să nu își piardă obiectul muncii.
Mda...si la casatorie se uita unul la altul goi ca habar n-au ce sa faca. Stiu decat ca trebuie sa se infiga sau sa fie infipti. Detalii mai profunde si esentiale de unde... ca fug crestinii fanatici de cunoastere ca dracul de tamaie.
Mai_ pe scurt, le va asigura celor doi armonie și pace in familia de mai târziu. Sau mai bine zis, le va asigura o familie și nu doar contextul unor regretabile căderi terminată prin despărțire.
Inseamna sa daruiesti darul virginitatii pe care l-ai primit de la Creator doar partenerului de casatorie, dupa nunta.A respecta planul perfect pe care Creatorul l-a gandit cand a inventat relatiile intime.
Și mai înseamnă ca până la nuntă, bărbatul să se simtă vinovat pentru că păcătuiește având erecții dimineața.
Întrebare retorică: creatorul mai spune și că trebuie să fii darnic, să-ți iubești și să-ți ajuți aproapele, nu? Dacă El spune sa împarți cu cei din jur atunci de ce sa te mulțumești cu puțin, cu o singură persoană?
Sunt curios daca tot creatorul a inventat și bolile venerice, cred că nu, astea sigur sunt lucrarea lui Satan.
Ati mai obtinut informatiile despre fata aia care a murit din cauza vaccinului? inca astept raspuns, ce au zic medicii? care e motivul?
Nu meriti ce ti se intampla.Asa e uneori oamenii sufera si consecintele pacatelor altora. De aceea spune Biblia in contextul relatiilor de casatorie sa nu ne injugam la un jug nepotrivit cu cel necredincios. Daca eu si sotul meu suntem amandoi credinciosi lui Dumnezeu si convinsi ca fidelitatea e cea mai fericita cale in casatorie, ne bucuram de viata fara sa tremuram ca am putea lua de undeva boli venerice.
Sмilеfояме întreabă: