Mântuirea nu o cistigăm prin faptele făcute de noi in neprihănire,ca să nu se laude nimeni,ci prin indurarea Lui,prin spălarea nasterii din nou, prin innoire făcută de Duhul Sfînt pe care L-a vărsat din belsug peste noi prin Isus Hristos Mîntuitorul nostru; pentru ca, odată socotiti socotiti neprihăniti prin harul Lui să ne facem in nădejde mostenitori ai vietii vesnice.Dar fiecăruia din noi harul i-a fost dat după măsura darului lui Hristos.
Din mesajele mele nu rezulta nici ca sunt mincinos si nici ca as fi ignorant. Un singur element s-a schimbat din tot ce am scris, tocmai pentru ca era in sfera credintei: ''Eu nu as putea spune ca sunt un ateu convins, pentru ca in sufletul meu cred ca exista un dumnezeu general, dar nu dumnezeul biblic'' Acum nu mai cred in vreun dumnezeu, sunt convins ca nu exista niciun dumnezeu, nici macar unul general.
In rest, nu afirm niciodata ca ar exista dumnezeu iar mai apoi ca nu exista sau sa am alte declaratii in contradictoriu.
''Eu imi sustin parerea mea, singura diferenta este ca eu nu te jignesc.''
Una e sa sustii o parere si alta e sa sustii o ineptie.
''Nu te fac incult pentru ca ai opinii diferite de ale mele.''
Nici macar nu ai inteles de ce ti-am spus ca esti inculta... Nu te-am facut inculta pentru ca nu ai aceleasi opinii cu ale mele, ci pentru faptul ca sustii tot felul de aberatii si dupa ce iti arat ca minti, dupa ce iti arat cum functioneaza creierul uman (cu definitii demonstrate), si pentru faptul ca ai sustinut ca esti citita, dar nici un om care studiaza pe aceasta planeta nu sustine ineptiile tale, si mai ales nu le sustine dupa ce cineva ii arata ca adevarul este atlul.
''Prin asta dovedesti cat esti de intelectual.''
Sa stii ca in momentul in care negi evidentele si sustii in continuare ineptiile tale, nu te poti numi decat ignoranta si inculta pentru ca vorbesti in necunostinta de cauza.
''Eu sunt sigura de existenta Lui si nimic si nimeni nu ma va putea convinge vreodata contrariul. ''
Inca o dovada a ignorantei tale, si de asemenea constituie si o minciuna, Tu nu esti sigura de existenta lui dumnezeu, pentru ca daca ai fi sigura nu ai mai crede in dumnezeu, evidentele nu au nevoie de credinte. Tu crezi, dar credintele nu certifica adevaruri, credintele au caracter subiectiv, ele nu releva siguranta. Asta este inca o dovada a faptului ca minti.
''Ha,Ha! Acum mai sunt si necredincioasa! Extraordinar de ce esti in stare! ''
Ha, HA, daca esti credincioasa inseamna ca nu esti sigura de existenta lui dumnezeu, tocmai pentru ca o credinta nu certifica un adevar sau nu induce o siguranta, vezi tu, inseamna ca ai mintit cand ai sustinut ca esti sigura ca exista dumnezeu, de altfel nici nu ai cum sa fii sigura ca exista cineva a carei existenta nu a fost demonstrata, siguranta este bazata pe dovezi, nu pe credinte.
''El locuieste in inima mea prin Duhul Sfant! Prezenta Lui divina este o realitate in viata mea.Tu nu ma poti contrazice. ''
Ce vorbesti tu?! Iar incepi cu povesti din 1001 de zile si nopti sau cum se mai numea cartea... Inima este un simplu organ, ea nu gazduieste prieteni imaginari si nici duhul din lampa lui Aladin. Eu pot contrazice toate ineptiile pe care le debitezi tu.
''Eu am incercat Cuvantul si este adevarat!''
Hello, trezeste-te, nu exista vreun cuvant al lui dumnezeu, biblia este o carte scrisa de pamanteni, de unii care au avut anumite interese la un moment dat. Dumnezeu nu s-a aratat niciodata oamenilor, pentru ca nu exista, dar unii au inventat o poveste, cu fecioare si fii ale unor entitati inexistente pentru a manipula pe altii, mare dreptate avea nenea ala de la condamnat pe iisus, era un impostor. Nu toate prostiile ce le trec unora prin cap se pot numi revelatii.
''Egal cu zero ce spui tu.''
Vorbe goale, egale cu zero sunt ineptiile pe care le debitezi tu, inclusiv aceasta fraza:
''Eu am incercat Cuvantul si este adevarat!''
Ai incercat cuvantul cuiva care nu a vorbit oamenilor niciodata, a carei existenta este nedemonstrata si a carui basm rezista prin credinta habotnica a unora. Sa stii ca povestile pe care le spui tu sunt egale cu zero, eu n-am de ce sa mint, nu eu sunt cel care trebuie sa sustin niste ineptii prin alte ineptii, tu esti cea care face acest lucru.
''Egal cu zero ce spui tu.''
Nu la mine in inima locuiesc prieteni imaginari.
Nu eu sustin ca inima este organ de simt.
Nu eu sustin ca o credinta este mai presus de ratiune.
Nu eu sustin astfel de aberatii, tu esti cea care afilma aceste ineptii, aceste vorbe si multe altele ca acestea sunt egale cu zero, incercarile tale de a demonstra ceva cu citate dintr-o carte moarta sunt egale cu zero. Iti inteleg frustrarea, in neputinta de ati argumenta afirmatiile decurgi la a afirma alte ineptii.
Dumnezeu exista cu certitudine, daca nu exista, atunci de ce mai exista Coca-Cola? Este o dovada clara a existentei lui D-zeu, tu crezi ca cola apare asa brusc? Cat de naiv esti, nu vezi complexitatea Colei? Trebuie sa existe un creator si nu este omul, caci omul nu este in stare de asa ceva, doar D-zeu, ma intelegi?
Uita-te in cer si il poti vedea pe D-zeu, ce crezi ca is norii aia? Ala e D-zeu! Cat de ignorant poti fi, sunt atatea dovezi in favoarea existentei lui D-zeu si tot mai exista necredinciosi?
Biblia este inca o dovada clara? N-ai vazut ce scrie pe spate? MADE BY GOD, ce dovezi mai vrei? In Biblie scrie tot despre viitor, scrie despre Hittler, Charlie Chaplin, Michael Jackson, Gigi Becali, Nicolas Cage, Arnold si chiar despre mine .
Inca o dovada contestabila este EMA! De unde o aprut ea? Vezi cat de logic ii totul daca stii sa gandesti rational si logic.
Mda, apreciez ironia ta dar si detasarea cu care abordezi acest subiect...
''Cel care pierde esti tu.''
Asta e alta vorba goala. Singurul lucru pe care il pierd ar fi credinta desarta intr-o lume dupa moarte, dar maca ies in avantaj fata de tine, care o sa fii o pierzatoare atat aici in lumea noastra, libertatea de gandire si actiunilor care vor fi infuientate de o credinta habotnica intr-o entitate inexistenta, dar si dupa moarte, atunci cand creierul nu o sa mai aiba activitate cerebrala si cand nu o sa mai discerni nimic.
Adica sa mergi in Rai... doar sufletul merge in Rai si trupul ramane pe pamant.
kaynmaincallme întreabă: