| unbaiatanonim a întrebat:

Ce legatura avem noi cu Adam si Eva? Adica, de ce ne nastem cu pacatul stramosesc daca ei sunt stramosii nostri si nu avem cine stie ce conexiune directa cu ei. Vi se pare corect ca Dumnezeu omnibenevolent sa ii pedepseasca pe cei ce nu sunt botezati, trimitandu-i in iad? Doar pentru faptul ca au pacatul stramosesc si nu l-au "eliminat" prin botez.

17 răspunsuri:
| Qinz a răspuns:

Botezu corect trebuie facut la 18 ani, cand vrei sa faci asta, si cand esti constient de tine, Dumnezeu nu pune in discuti botezul cand te nasti, pentru ca este facut fara voia ta.
A fi om inseamna a fi pacatos, nu-mi zi ca tu nu ai nici un pacat. Si nu exista pacat stramosesc. ''Copii sa nu plateasca pentru greseala parintilor'' '' Si nici parinti pentru greseala copiilor''
Cand esti copil pana cand esti constient de tine nu ai pacatehappy

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns:

Dupa cum prin Adam a intrat pacatul in lume, tot asa prin Domnul Isus a intrat iertarea de pacate.Trebuie doar sa accepti acest dar.

| unbaiatanonim explică (pentru EmaS):

LoL, au pacatuit? Sa fie sanatosi, nu avem nici o treaba cu ei, deci, daca Dumnezeu ar fi drept, nu ar trebui sa avem acel pacat la nastere.

| dragos9234 a răspuns (pentru EmaS):

Ok,dar daca Adam a gresit cu ce sunt eu vinovat?

| Inferno a răspuns:

Atat timp cat legea nu ma poate acuza de complicitate neavand dovezi impotriva mea pot sa stau linistit.

| EmaS a răspuns (pentru dragos9234):

Pentru ca mostenesti pacatul lui Adam. Sau tu nu ai pacate?

| emma69 a răspuns (pentru EmaS):

Cum adica prin Adam? Nu Eva a mancat din fructul interzis, pacatuind in felul asta, fiind ispitita? Adam a fost apostrofat pentru faptul ca nu a avut grija de Eva. Mai departe stim ce s a intamplat.

| EmaS a răspuns (pentru Bosorogul):

Ai vrea tu!

| dragos9234 a răspuns (pentru EmaS):

Lucruri rele face toata lumea(adica si eu).
Dar de ce sa mostenesc eu un pacat pe care nu l-am facut.

| EmaS a răspuns (pentru dragos9234):

Pentru ca vrei nu vrei esti nascut in pacat, practici pacatul inca de mic copil.

| 1libercugetator1 a răspuns:

Ce fantezi copilaresti de parca am fi intr-un basm, nu exista iad sau rai exista doar nebunia omului de a crea aceste locuri

| comandamente a răspuns:

Da mi se pare foarte corect deoarece se cere nu numai botez cu apa ci si botezul cu Duhul Sfant, adica nasterea din nou,
citeste biblia daca nu crezi
romani 6, 4 si marcu 16.16

| unbaiatanonim explică (pentru EmaS):

De ce l-as mosteni? Nu am nici o treaba cu el, nu l-am fortat sa manance, si nici nu ar trebui sa fiu pedepsit pentru pacatele lui. Nu are sens.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Pai stai putin, Dumnezeu e mare! suntem nascuti din pacat, si tu ai pacate nu? Eclesiastul 7:20
Fiindcă pe pământ nu este niciun om fără prihană, care să facă binele fără să păcătuiască.
Isus a platit pentru ele
IOAN 3:16
, accepta darul si urmeaza L, in fiecare zi.