Dumnezeu a creat lumea, pentru placerea Lui.La fel cum un tata pamantesc se bucura de fiul sau, tot asa se bucura si Dumnezeu de noi. Apocalipsa 4:11,, Vrednic esti tu Doamne sa primesti slava, cinstea si puterea caci Tu ai facut toate lucrurile si prin voia Ta stau in fiinta.,,
@niNNu
Nu.
@OvidiuOchelaristu
Se vede cat il iubesti pe Dumnezeu spund,, ce dracu''.
"Se poate ca rolul nostru pe această planetă să nu fie slăvirea lui Dumnezeu, ci crearea lui."
@tsevaoth: stiu stiu, e orgoliul proriu contra orgoliului lor, josnica satisfactie dar satisfactie
Nu stiu de ce nu il intrebi? de unde sa stim noi asta cert este ca e o intrebare buna dar nu cred ca este imposibil s a gasim macar o idee asa cum la multe enigme au gasit raspunsul... cerceteaza si poate afli daca afli o banuiala imi zici si mie? plz
Pentru oameni.Pentru ca ne iubeste.De aia.Altfel posibil am fi trait in iad alaturi de stii tu cine.
Pai parintii nostri de ce ne-au facut pe noi? Sa le fim alaturi, sa ne iubeasca si sa aiba grija de noi si sa nu mai fie nici ei singuri.
Dar care-i faza cu avatul tau? esti iubitoare de dumnezeu ca mine sau ce dracu? )