| SaveTheNature a întrebat:

Ce parere ai de faptul ca tu te-ai nascut in religia corecta, in timp ce ceilati s-au nascut in religii eronate?

44 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Off:Multumesc pentru film.
ON: Nu vreau sa vorbesc despre asta, vin dintr-o relatie in care am suferi multlaughing)) E bun raspunsul?big grinlaughing))

| M25M a răspuns:

Buna asta!

| SaveTheNature explică (pentru MisFit20):

Nu inteleg legatura cu intrebarea big grin

| MisFit20 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Stiu dar sunt cam in lumea viselor.S-au copt viile s-a facut vinul.Happinesssss.

| Kalla a răspuns:

A fost cea mai buna alegere pe care am facut-o vreaodata si imi pare rau pentru ceilalti mai ales pentru atei happy

NOname
| NOname a răspuns:

Bullshitul religios şi ironia "divină".

| HDeNiSaR a răspuns:

Sunt foarte foarte fericită pentru că am ales religia corectă!

| Musique a răspuns:

Și cine mă convinge pe mine că religia mea e cea mai bună? Nimeni.
Nici eu, pentru că aș fi preferat să fiu de religie catolică, asemeni tatălui.

| BlackSulphur a răspuns:

Interesanta intrebare. Cea mai buna metoda de a induce ura intr-un grup de persoane de religii diferite.

| SaveTheNature explică (pentru HDeNiSaR):

Cum ramane cu cei care s-au nascut in religii eronate?

| iurii75 a răspuns:

Nu m-am născut în religia adevărată.

| HDeNiSaR a răspuns (pentru SaveTheNature):

Stai să mă gândesc la un răspuns inteligent laughing!

| usuk a răspuns:

Eu, spre deosebire de altii, nu m-am nascut in religia corecta; eu mi-am ales singur religia pe parcurs cand m-am "desteptat"

| sublime89 a răspuns:

Lucky me laughing straight face

| milan9 a răspuns:

Nu pot fi zeci de mii de "adevaruri", nu? Asa ca cel putin unii s-au nscut in acea credinta dreapta, cum spui tu... happy

| OOOLEOOO a răspuns:

Nu te nasti in religia corecta.
Tu devi corect in religia in care te nasti.

| SaveTheNature explică (pentru milan9):

E vorba de noroc?

| BogdanVasc a răspuns:

Ortodocsii: "Religia noastra este calea cea buna, Doamne miluieste!"

Neoprotestantii: "Traditiile ortodocsiilor sunt false, noi avem vestea buna!"

Ateii: ""

| SaveTheNature explică (pentru OOOLEOOO):

1 In ce religie te-ai nascut?
2 Care este dupa parerea ta -religia dreapta?

| adrian1419 a răspuns:

Daca te nasteai in arabia sau japonia sau india nici nu auzeai de hristos si cum poti sa pui intrebarea asta e asa tampita nu ne trimiti inapoi in evul mediu tu ne trimiti in 100 era noastra asa de inapoia ta e gandirea asta ca ai avut un privilegi sau ca restul credintelor sunt gresite daca nici nu le-ai incercat

| InfamulGeorge a răspuns:

Vand loc putin folosit in religia "corecta", cu niste matanii si tinut post este mai curat decat fundul unui ingeras.
Pentru negocieri ma gasiti pe MercaGod.heaven.

| RAY a răspuns:

Sunt fericit ca sunt ateu

NOname
| NOname a răspuns:

Http://youtu.be/Ipea--Nze9A

| anonimg a răspuns:

In ce ma priveste, m-am nascut din nou in noua mea religie.
"Daca vrea cineva sa faca voia Lui, va ajunge sa cunoasca... invatatura..." (Ioan.7:17) Eu nu vorbesc despre religie, deoarece aceasta ii desparte pe oameni. Totusi, voi ramane in aceasta religie, deoarece Dumnezeu m-a condus in biserica Sa; si nu ca sa traiesc ca un pustnic, ci ca sa ma bucur de partasia acelora ce se inchina lui Dumnezeu dupa voia si placerea Lui.

Poate ca unii vor spune: "Daca te nasteai in China sau te nasteai musulman, cum ar fi stat lucrurile?" Eu raspund: "Domnul Isus atrage catre Sine pe toti oamenii. El Se uita la inima omului, si nu la nationalitate sau la culoare. Eu am raspuns atunci cand El m-a chemat."

| WeLoveTheDeviI a răspuns:

Nu exisista nici o religie adevarata, ma rog sunt 3 posibilitati, fie toate religiile sunt adevarate, ceea ce este de la sine inteles fals, doar demagogii sustin asemenea afirmatii, fie doar una este adevarata, din nou probabilitatea este 0, (0)1% avand in vedere ca nici o religie nu poate rezista unui test simpu al ratiunii umane pe care doar religiosii o ridiculizeaza din ignoranta si prostie, fie totate is false ceea ce este ce este foarte probabil.
Oricum un Zeu care si-ar crea o religie pe pamant si nu ar vrea sa le arate tuturor care este adevarata religie ba inca ii mai pedepseste si pe cei care au ales lozul necastigator cu o tortura eterna, nu este decat un dobitoc care merita distrus nici decum iubit sau admirat si laudat.

| Dandanache a răspuns:

Contingentul 2000 nu a inteles intrebarea. Ceva mai simplu n-ai?

| suffarstar a răspuns:

Mahomed a spus : Aceasta este Calea!
Budistii(nu stiu exact toti liderii si toti zei in care cred ei) spun ca religia lor este calea.
Intrebi pe multi : Esti sigur ca ortodoxismul(catolicismul si altele) este Calea? Ei spun : Da, cu siguranta!
Ei uita niste lucruri : Isus nu a apartinut de nicio religie. El a spus : Eu sunt Calea Adevarul si Viata. Ca sa ai viata vesnica nu trebuie sa mergi la Mecca, sa stai 40 de ani yoga sa iti purifici creierul in orgii sexuale. Isus a spus : "Lasati copilasii sa vina la Mine, caci Imparatia lui Dumnezeu este a celor ca ei..."; "...si nu va veti face ca nişte copilasi, cu nici un chip nu veti intra in Imparatia cerurilor"

| DiamondEyes a răspuns:

Oh vai, si de cand ai tras tu concluzia asta? [d.p.d.v obiectiv vorbind]

| anonimxzxzxzxz a răspuns:

Nu exista religia corecta, este un singur dumnezeu, cine l a simtit stie ca exista acolo sus si ne priveste...

| danay72 a răspuns:

In religia adevarata decizi sa te botezi in urma unui studiu aprofundat al Bibliei.Este intr-adevar o singura religie adevarata, motiv pentru care trebuie sa le spunem si celorlalti care este, ca si ei sa se poata bucura de binecuvantari eterne.Isaia43:10-12