Off:Multumesc pentru film.
ON: Nu vreau sa vorbesc despre asta, vin dintr-o relatie in care am suferi mult)) E bun raspunsul?))
Stiu dar sunt cam in lumea viselor.S-au copt viile s-a facut vinul.Happinesssss.
A fost cea mai buna alegere pe care am facut-o vreaodata si imi pare rau pentru ceilalti mai ales pentru atei
Și cine mă convinge pe mine că religia mea e cea mai bună? Nimeni.
Nici eu, pentru că aș fi preferat să fiu de religie catolică, asemeni tatălui.
Interesanta intrebare. Cea mai buna metoda de a induce ura intr-un grup de persoane de religii diferite.
Eu, spre deosebire de altii, nu m-am nascut in religia corecta; eu mi-am ales singur religia pe parcurs cand m-am "desteptat"
Nu pot fi zeci de mii de "adevaruri", nu? Asa ca cel putin unii s-au nscut in acea credinta dreapta, cum spui tu...
Ortodocsii: "Religia noastra este calea cea buna, Doamne miluieste!"
Neoprotestantii: "Traditiile ortodocsiilor sunt false, noi avem vestea buna!"
Ateii: ""
1 In ce religie te-ai nascut?
2 Care este dupa parerea ta -religia dreapta?
Daca te nasteai in arabia sau japonia sau india nici nu auzeai de hristos si cum poti sa pui intrebarea asta e asa tampita nu ne trimiti inapoi in evul mediu tu ne trimiti in 100 era noastra asa de inapoia ta e gandirea asta ca ai avut un privilegi sau ca restul credintelor sunt gresite daca nici nu le-ai incercat
Vand loc putin folosit in religia "corecta", cu niste matanii si tinut post este mai curat decat fundul unui ingeras.
Pentru negocieri ma gasiti pe MercaGod.heaven.
In ce ma priveste, m-am nascut din nou in noua mea religie.
"Daca vrea cineva sa faca voia Lui, va ajunge sa cunoasca... invatatura..." (Ioan.7:17) Eu nu vorbesc despre religie, deoarece aceasta ii desparte pe oameni. Totusi, voi ramane in aceasta religie, deoarece Dumnezeu m-a condus in biserica Sa; si nu ca sa traiesc ca un pustnic, ci ca sa ma bucur de partasia acelora ce se inchina lui Dumnezeu dupa voia si placerea Lui.
Poate ca unii vor spune: "Daca te nasteai in China sau te nasteai musulman, cum ar fi stat lucrurile?" Eu raspund: "Domnul Isus atrage catre Sine pe toti oamenii. El Se uita la inima omului, si nu la nationalitate sau la culoare. Eu am raspuns atunci cand El m-a chemat."
Nu exisista nici o religie adevarata, ma rog sunt 3 posibilitati, fie toate religiile sunt adevarate, ceea ce este de la sine inteles fals, doar demagogii sustin asemenea afirmatii, fie doar una este adevarata, din nou probabilitatea este 0, (0)1% avand in vedere ca nici o religie nu poate rezista unui test simpu al ratiunii umane pe care doar religiosii o ridiculizeaza din ignoranta si prostie, fie totate is false ceea ce este ce este foarte probabil.
Oricum un Zeu care si-ar crea o religie pe pamant si nu ar vrea sa le arate tuturor care este adevarata religie ba inca ii mai pedepseste si pe cei care au ales lozul necastigator cu o tortura eterna, nu este decat un dobitoc care merita distrus nici decum iubit sau admirat si laudat.
Mahomed a spus : Aceasta este Calea!
Budistii(nu stiu exact toti liderii si toti zei in care cred ei) spun ca religia lor este calea.
Intrebi pe multi : Esti sigur ca ortodoxismul(catolicismul si altele) este Calea? Ei spun : Da, cu siguranta!
Ei uita niste lucruri : Isus nu a apartinut de nicio religie. El a spus : Eu sunt Calea Adevarul si Viata. Ca sa ai viata vesnica nu trebuie sa mergi la Mecca, sa stai 40 de ani yoga sa iti purifici creierul in orgii sexuale. Isus a spus : "Lasati copilasii sa vina la Mine, caci Imparatia lui Dumnezeu este a celor ca ei..."; "...si nu va veti face ca nişte copilasi, cu nici un chip nu veti intra in Imparatia cerurilor"
Nu exista religia corecta, este un singur dumnezeu, cine l a simtit stie ca exista acolo sus si ne priveste...
In religia adevarata decizi sa te botezi in urma unui studiu aprofundat al Bibliei.Este intr-adevar o singura religie adevarata, motiv pentru care trebuie sa le spunem si celorlalti care este, ca si ei sa se poata bucura de binecuvantari eterne.Isaia43:10-12
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: