| bleakk a întrebat:

Ce parere aveti de Cedry2k si de mesajele din melodiile sale?

11 răspunsuri:
| ksuper31 a răspuns:

Nu e ca şi cum este un sfânt acum. Ar fi trebuit să pui întrebarea la categoria muzică.
Cât despre Cedry2k, consider că este un geniu. Prin toate câte a trecut... oricum, fiecare cu părerea lui.
Succes!

| Doub a răspuns:

E foarte tare.

| Mădă0611 a răspuns:

Consumul de droguri afecteaza creierul, care oricum era cam afectat daca avea nevoie de "suplimente".

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Mădă0611):

Acum vrei sa zici ca toti crestinii, zeci de milioane deci, au creierul afectat? LOL

| Mădă0611 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Daca se drogheaza, da. Tu tot nu te-ai trezit? Vad ca citesti pe langa.

| Mădă0611 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Sigur. Daca te uiti atent la imaginea mea de profil, o sa vezi simboluri ascunse. devil Cerceii, linia de la ureche si cea care merge spre ochi. Daca analizezi pozitia, mai gasesti cateva triunghiuri, la barbie, la gat, la baza nasului, bla bla bla, asta ca idee, ca mai devreme am intrat pe net si nu vreau sa pierd timp cu un popă ratacit, deci nu stiu exact despre ce vorbeste.

| Lowkee a răspuns:

Cred ca-i talentat dar dus cu pluta...

| bleakk explică (pentru Mădă0611):

Te-am gasit pe facebook, ha ha ha, pe pagina lui Dumnezeu, pacat ca nu ai prea multe functii active la facebook, draga Ana.

| Mădă0611 a răspuns (pentru bleakk):

Nu era greu, mai ales ca am aceeasi imagine si pe fb, yt, google+ si twitter. laughing

| EmilTraian95 a răspuns:

Omul e genial in ceea ce face si faptul ca e singur aproape intre lupi il face si mai aparte omul e foarte stapan pe ceea ce crede si nu e teama sa-si expuna asta intr-un mediu nu tocmai prietenos si asta denota foarte mult curaj am numai respect pentru el insa am impresia ca o sa fie curand alungat din muzica hip hop a carui tata este doar pentru ca este crestin si nu e pe placul maselor comerciale.

Întrebări similare