Este vorba de o mica parte a populatiei care considera ca asa trebuie facut. Nu am o parere, pentru ca nu este treaba mea. Daca ei considera ca asa este in regula, asa sa faca. Personal nu am cunoscut pe nimeni de acest gen. Tu cunosti cazuri concrete sau vorbesti din auzite?
Dar am mentionat eu ca ma consider credincios? Ai si tu ceva probleme?
Sa vezi ce incantate sunt fetele cărora le spui sincer ca nu vrei nimic serios de la ele.
Atunci ce cauti la rubrica religie? nu stiu cum sa iti zic dar cei care pun intrebari aici cred ca vor raspunsuri de la credinciosi...
Ideal ar fi ca 2 tineri să rămână curaţi până la căsătorie. Nu e păcat să te ţii de mână sau să vorbeşti cu fete.
Eu sunt total de acord cu faptul că credincioșii nu trebuie să aibă relații strânse (căsătorie) cu păcătoșii, pentru că păcătoșii ar putea să îi facă pe credincioși să se abată de la calea cea bună.
În Sfânta Scriptură se spune: "Nu vă înjugați la jug străin cu cei necredincioși. Căci ce legătură este între dreptate și fărădelege? Sau ce părtășie este între lumină și întuneric?" (2 Corinteni 6:14). Acest verset ne învață să fim atenți cu cine ne asociază relațiile noastre, deoarece cei nepotriviți pot să ne tragă în jos și să ne îndepărteze de la calea cea dreaptă. Credincioșii trebuie să aibă grijă să nu se unească cu păcătoșii în moduri care le-ar putea dăuna spiritual și moral.
E o mentalitate extrem de buna. Daca nu ai relatie in vederea casatoriei pentru ce ai relatie? Care e scopul? Sa abuzezi de celalalt ca sa-ti urmaresti tu scopurile egoiste? Asta nu-i iubire.
RAY întreabă: