Ar fi minunat. Crestinii arunca cu **** in atei, ateii arunca cu **** in crestini.
Ambele tabere sunt extraordinar de PENIBILE! Ateii se cred superiori crestinilor, crestii arunca in stanga si in dreapta blesteme si mai stiu eu ce, ii amenintat cu Iadul...anyway.
Pe un site pe care oamenii ar trebui swa isi gaseasca rezolvarea problemelor, cel mai discutat subiect e religia.
PENIBIL.
Necredinţa este unul dintre ţelurile satanei, satana nu are nimic împotrivă ( ba chiar doreşte ) să se creadă că nu există.
" Ultima arma a diavolului: Eu nu exist!
Clive Staples Lewis concentreaza minunat acest lucru, spunand: "In ce priveste diavolii, omul poate face doua greseli la fel de insemnate, dar opuse. Una e sa nu creada in existenta diavolilor. A doua e sa creada in existenta lor si sa-si bata capul cu diavolii in prea mare si daunatoare masura. Diavolii insisi se bucura in aceeasi masura de ambele erori si-l vor saluta pe materialist, ca si pe magician, cu aceeasi desfatare." Aici vom vorbi despre prima greseala pe care o poate face omul, anume aceea de a nu crede in existenta diavolilor. "
Vă recomand cu căldură filmul Ostrov ( sau Insula ).
http://de-vorba-cu-mine.blogspot.com/......rusia.html
anonim_4396 întreabă:
Allrc24Orthodox întreabă: