Dar tu poti gandi? Tu esti constient ca stirea e luata de pe un site care spunea ca Viorica Dancila a facut un anunt cum ca bebelusilor le vor fi implantate cipuri sub piele?
Mai mult, citatul atribuit Olgutei Vasilescu nu l-am gasit nicaieri altundeva.
De fapt, citind mai multe stiri, cred ca acestea sunt puse intentionat in scop ironic. Ei mai spun, de asemenea, ca Liviu Dragnea are statuie la Alexandria.
Daca nu are nume de sfant, nu inseamna ca nu are nici inger. Ingerul este primit la botez. Copilul poate avea un nume scris in certificat si alt nume de botez. De exemplu, eu nu am nume de sfântă, dar numele meu de botez este Ana, care este nume de sfânt. Nu cred in acea afirmatie si raman cu o parere neutra. Desi, daca copilul este nascut in ziua praznuirii unui sfant al carui nume nu este prea raspandit in randul copiilor (Pantelimon, Eudoxiu, Matrona), parintii ii pot pune copilului alt nume si nu va fi considerat gresit acest lucru. Parintii aleg pentru copii ce nume isi doresc ei.
Dar eu voiam un copil pe nume Vasile Petronel, măcar naşu meu jmeker să mi-l aleagă .
adi_9487 întreabă: