"Ziaristii" in lipsa de informatii cauta pe Youtube ceva care sa umple spatiile goale din ziar ca cititorii lor sa-si satisfaca setea de cunoastere.
Este o alta forma de manipulare.
Pacat ca este adevarat. Crestinii daca vad un chip pe pereti/copaci sau pe orice alt obiect una doua este o minune si se inchina gramada. Acest articol e doar un caz din multe.
Atunci de ce se fac atatea icoane cu el?
Din cauza nevoii de bani.
Nevoia de concret a omului, de a simţi mai mult apropierea planului spiritual şi a persoanelor reprezentate în mod stilizat, simbolic...
=)) Multi cred ca e o minune, ceilalti stiu ca e fotoşop.
Iisus are n chipuri in icoanele si imaginile credinciosilor, nu e ciudat ca peste tot apare asa cum il stiu unii desi istoricii spun ca nu asa arata? Da, stiu povestea ca bla bla se tot schimba, dar si asta e inventie.
http://i.imgur.com/NhHLw.jpg de minunea asta nu zice nimeni nimic.
Imi plac discutiile.
"Pentru cine nu crede si pentru atei: nu veti descoperi niciodata ce inseamna acest univers nesfarsit." Dar ei de unde stiu ca e vorba de un univers care cica e si nesfarsit daca nu de la cei care nu cred si atei? Imi place cum se bat intre ei pe chip cioplit, crestini vs crestini, lăv is in di eiăr :x
Daca ar "aparea" figura unui personaj biblic pe o balega oare tot s-ar mai inghesui lumea sa vada minunea si sa bata cruci printre muste?
De fapt daca stau si ma gandesc nu cred ca vreau sa aflu raspunsul...
Minune mare, chipul lui "IISUS" a aparut pe o buturuga, si chiar in cimitir.
Nu cred ca este prea greu sa faci asa ceva, un "chip" pe o buturuga.
Aia nu-si dau seama cu cat s-ar vinde o astfel de buturuga, deia inca mai e acolo
O, vai: Mi-a aparut lobul urechei Sfantului Andrei in paharul de bere. Veniti si rugati-va la sfantul pahar de bere!