Daca ar "aparea" figura unui personaj biblic pe o balega oare tot s-ar mai inghesui lumea sa vada minunea si sa bata cruci printre muste?
De fapt daca stau si ma gandesc nu cred ca vreau sa aflu raspunsul...
Aia nu-si dau seama cu cat s-ar vinde o astfel de buturuga, deia inca mai e acolo
O, vai: Mi-a aparut lobul urechei Sfantului Andrei in paharul de bere. Veniti si rugati-va la sfantul pahar de bere!
"Ziaristii" in lipsa de informatii cauta pe Youtube ceva care sa umple spatiile goale din ziar ca cititorii lor sa-si satisfaca setea de cunoastere.
Este o alta forma de manipulare.
Minune mare, chipul lui "IISUS" a aparut pe o buturuga, si chiar in cimitir.
Nu cred ca este prea greu sa faci asa ceva, un "chip" pe o buturuga.
Pacat ca este adevarat. Crestinii daca vad un chip pe pereti/copaci sau pe orice alt obiect una doua este o minune si se inchina gramada. Acest articol e doar un caz din multe.
=)) Multi cred ca e o minune, ceilalti stiu ca e fotoşop.
Iisus are n chipuri in icoanele si imaginile credinciosilor, nu e ciudat ca peste tot apare asa cum il stiu unii desi istoricii spun ca nu asa arata? Da, stiu povestea ca bla bla se tot schimba, dar si asta e inventie.
http://i.imgur.com/NhHLw.jpg de minunea asta nu zice nimeni nimic.
Imi plac discutiile.
"Pentru cine nu crede si pentru atei: nu veti descoperi niciodata ce inseamna acest univers nesfarsit." Dar ei de unde stiu ca e vorba de un univers care cica e si nesfarsit daca nu de la cei care nu cred si atei? Imi place cum se bat intre ei pe chip cioplit, crestini vs crestini, lăv is in di eiăr :x
Nevoia de concret a omului, de a simţi mai mult apropierea planului spiritual şi a persoanelor reprezentate în mod stilizat, simbolic...
DaciaRomania întreabă: