E exact la fel de coruptă și plină de hoți ca orice biserică, doar că dă cărțile mai pe față. Nu mi se pare mare chestie. Ori extraterestru ori șerpi vorbitor, same *** for me.
"Adevarul este ca sunt o mare de hoti care se folosesc de prostia altora ca sa faca bani."
Ce bine ai descris creştinismul şi cam orice religie existentă...
Aceeaşi Marie, cu altă pălărie.
Am citit, Kalla, dar este prea puţin relevant ceea ce i-ai răspuns lui Horror. Este doar viziunea subiectivă al unui individ absorbit de sistem. Ce altceva puteai să spui? Din exterior însă, la scara largă, se vede altfel şi descrierea ta de la început...i se potriveşte întocmai (şi) cultului tău religios.
Mă leg de ceea ce mă doare la timpul şi locul potrivit. Acum, dacă nu ai observat, suntem la Religie.
Iar păpuşă eşti mai degrabă tu, miculprint, pentru că eşti tras de sfori de nişte şarlatani, care îţi dictează ce să gândeşti şi ce să faci, iar tu îi mai şi aperi.
NOname,sa nu-i confundam pe cei cu probleme psihice sau pe copii cu oamenii normali si maturi. Kalla este un copil, in timp ce miculprint face parte din prima categorie. Kalla are cultura pe care o are un copil de 13 ani,ea probabil nici nu cunoaste semnificatia termenilor ca "contribuabil",ea nici nu intelege problema, nu cunoaste sistemul,nu intelege de unde vin banii si unde se duc. Pentru a intelege aceste lucruri trebuie sa ai habar de putina economie. Ea stie un lucru,ca este crestin ortodox. Si pentru ea religia se rezuma la doua, trei notiuni "spirituale" invatate la scoala, dar problema este mai pragmatica. Biserica este o institutie, si ca orice institutie este nevoie de anumite cunostinte ce nu au legatura cu religie pentru a o intelege, pentru a intelege jaful la drumul mare, cunostinte pe care copilul Kalla nu le are.
Nu vezi ca intrebarea nu este nici macar scrisa de ea? Ea a dat copy paste, la un lucru pe care nici nu-l intelege.
Nici nu stie cine e Ron Hubbard, nici nu stie ce presupun 75 de milioane de ani, ea doar a copiat ceva ce o depaseste.
Cat despre miculprint, el este un incult (Acesta este termenul, imi pare rau pentru cei ce nu-l cunosc si-l considera jignitor) cu probleme de temperament.
1.Sunt adolescenta, nu copil!
2.Am vazut un episod di south parca unde se vorbea despre cat de hoti sunt scientologistii. Dupa ce am vazut episodul am cautat pe wikipedia si site-ul oficial al scientologistilor si am compus intrebarea.Nu am dat chiar de loc copy paste.Sunt foarte buna la scris.La scrieri iau doar 9 si 10, cateodata 8.Tot ce am spus a fost gandit de mine dupa ce m-am documentat.
Poti dovedi ca toti membri sunt hoti? cea ce ai afirmat are o baza reala?
eu repet orice afirmatie fara dovezi este o afirmatie mincinoasa, dovedeste si apoi raspund
Nu am zis ca toti membrii sunt hoti.Am zis ca sefii care se ocupa de taxe sunt hoti si este hot cine a inventat povestile astea.
Daca nu dai bani de inscriere nu poti sa intri in secta si daca nu continui sa dai mii de dolari nu ppti sa avansezi de nimel.Plus ca cine este in Romania nu prea poate sa fie scientologist, poate doar daca poate sa se duca in tari ca Franta sau Belgia unde se invata cum sa fii scientologist.
...şi nu te-ai prins că este doar un pamflet la adresa religiilor existente pentru spălarea banilor, cultele religioase fiind scutite de majoritatea taxelor (cu nişte proşti de-a binelea ocazionali sau ahtiaţii după faimă şi atenţie, care îşi cumpără locul în clubul exclusivist)?
...şi, dacă eşti drăguţă, aş vrea să văd sursa informaţiilor înşirate de tine, în privinţa credibilităţii cărora am foarte mari dubii.
Nu e biserica, e o poveste in care cred cu adevarat doar persoanele care cred in asa ceva
Si mormonii sunt la fel. Ei cred ca un trib al israelitilor a mers in America prin 600 i.hr, sau ca Isus i-a vizitat pe amerindieni dupa ce a inviat.
*Biserica scientologica
*Scientologie
Asa este, sunt o adunatura de hoti si se folosesc de religie si biserica pentru a nu fi acuzati de stat.(ti minte? separarea bisericii de catre stat? ei nu latesc taxe? pot face multe lucruri ilegale fara sa pateasca nimic?
Uite ca asta este de fapt un imperiu al banilor. Totul se invarte in jurul afacerilor unor tipi camuflate sub numele de "religie".
Dar sa fim seriosi, ideea conform careia extraterestrii au colonizat si/sau ajutat oamenii sa evolueze nu este prea deplasata.
Nu este prea deplasata? Avioane boeind acum 75 de milioane de ani, indoctrinare cu Iisus, Buddah si Baphomet acum 75 de milioane de ani.E doar o pacaleala ca sa ia bani.Adica daca nu era o pacaleala si sefii Scientologistilor credea cu adevarat in astea crezi ca mai cereau de la 350 la 1000 de dolari PE ORA de curs de scientologie? Eu nu cred.
Nu lua totul mot-a-mot. Ideea conform careia extraterestrii au ajutat omenirea sau au creat-o nu este prea deplasata, nu cea cu Xenu, Budha, Baphomet si altele.
Apropo, Boeing este o companie, o firma. Nu un tip de avion. Ea este fondata recent. Probabil ca se refereau doar la forma, dar si aceasta este o dovada pentru prostia scientologilor fiindca o forma asemanatoare cu cea a avioanelor din zilele noastre nu este fiabila pentru o civilizatie avansata, deci, un nonsens. Povestea lor se destrama de la primele randuri.
"Ce parere aveti despre biserica Scientology? Adevarul este ca sunt o mare de hoti care se folosesc de prostia altora ca sa faca bani."
Adica nu prea sunt diferente intre aceasta biserica si cea ortodoxa. La fel procedeaza amandoua.
Ca sa fii crestin nu trebuie sa platesti o taxa.Dai cate un leu la biserica doar daca vrei.Plus ca preotul nu ia banii de la copii.Cand eram mai mica si ma duceam la preot cu un leu, o prescura si o lumanare imi dadea leul inapoi.
Si apoi Scientology este cea mai mare tampenie.Adica si un copil mic si-ar da seama ca este tot o farsa de Hubbard ca sa faca miliarde.Doar cine e super bogat poate sa fie scientologyst.In crestinism este invers. Dumnezeu sustine saracii si ca sa devii un crestin mai bun nu trebuie sa dai milioane.Cand dai un banut la biserica crestina nu inseamna ca te fura.Demontrezi doar ca nu esti avar. Sper ca recunosti diferenta dintre 50 de bani si 50.000 de euro.
Ah,naspa O.o nu credeam.Eu locuiesc in Italia si aici cine vrea poate sa lase 8 euro din 1000 la biserica catolica dar doar daca vrei.Credeam ca era ceva de genul si in Romania. Oricum eu nu vorbeam de biserica crestina ci de scientology.Cine stie de ce sare mereu afara biserica ortodoxa.
Sare mereu afară ipocrizia, Kalla.
Iar în România, ca să ştii, e cam aşa:
https://www.facebook.com/OFCR.Romania
Sper sa recunosti ca Patriarghul are miliarde de euro si popii sunt plini de mertzane. Informeaza-te cat costa o inmormantare sau un botez.
Gresit, cine te pune sa dai minim 240 $?
Toti sunt hoti. Toti incearca sa fure. Toate bisericile sunt la fel si vor acelasi lucru, nu?
"Adevarul este ca sunt o mare de hoti care se folosesc de prostia altora ca sa faca bani."
Imi suna cunoscut. Oare de ce?
De obicei toate organizatiile astea cu Religia sunt doar niste escrocherii, dar scientologia le intrece pe toate
Buna ziua.eu sunt un scientologist cu diploma si vreau sa va spun ca nu este așa cu se spune in primul subiect.acolo este vorba de anatomia creierului uman si de spiritul persoanei.este o organizație iar numele de biserica vine de la faptul ca lucrează cu spiritul persoanelor.au fost probleme in rindul persoanelor si asta pentru ca multe persoane care se înscriu in aceasta organizație sunt persoane cu probleme emotionale de comportament de sănătate etc. vreau sa va spun ca studiile care sunt aplicate in organizație sunt foarte grele si foarte benefice.in grad avansat nu ajunge nimeni doar cu faptul ca plătește nu este adevărat trebuie sa studiezi fff mult pentru a ajunge sus.nu vorbitul dacă nu Cunoaște-ți adevarata cauza.