| neaivan a întrebat:

Ce parere aveti despre BOR findca si anul acesta nu EXISTA Postul SF. APOSTOLI? Tin sa reamintesc pentru cei care se pricep la religie Postul SF. APOSTOLI e variabil in functie de data Pastelui, dar nu mai mic de 8 zile!

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si daca nu exista postul care e problema, mai putini lesinati la urgente din cauza ca nu mananca

| tinerelul a răspuns:

Eu stiam ca postul e de 2 saptamani in fiecare an

| LegionarulRoman a răspuns:

Sunt de vina deoarece au acceptat calendarul" indreptat", desi sfintii parintii au fost impotriva lui.

| neaivan explică (pentru suntserios):

Daca taceai filosof ramaneai!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru neaivan):

De ce ai mai pus intrebarea daca nu vrei sa ti se raspunda la ea? asta e parerea mea

| neaivan explică (pentru suntserios):

Banuiesc ca esti o persoana in stare sa dai un raspuns! Daca tu crezi ca acesta este un raspuns [,, Asa si daca nu exista postul care e problema, mai putini lesinati la urgente din cauza ca nu mananca,,] ma faci sa raman la parerea mea de inainte! ba mai rau sa imi dau si seama ca esti si un incult [din punct de vedere religios]

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru neaivan):

Nu sunt incult din punct de vedere religios sunt doar realist. 80% din cei care tin posturile religioanse habar nu o au de ce o fac si habar nu au cum sa o faca. Asa le zice popa, asa au auzit la biserica, e pacat sa nu tii post. Daca ii intrebi de ce e pacat, ce semnifica i ai blocat. Sunt zeci de stiri despre persoane lesinate de foame din cauza postului si a "indrumarilor" primite.

Exista lucruri reale, mai importante in viata reala decat o hotarare a bisericii de a nu tine post. Si da sunt in stare sa dau un raspuns, tu in schimb nu esti in stare sa accepti decat propriile idei si conceptii. Eu mi am exprimat punctul de vedere in legatura cu intrebarea ta, nu te am atacat personal. Invata sa accepti ca exista si alte pareri decat a ta.