Cersatori ne fac de tot rahatu in intreaga lume, nu trebuie sa ti fie mila de unu ca ei pentru ca, castiga din cersit mai mult cat castiga unu care se trezeste cu noaptea in cap si merge la lucru toata ziua,
Sunt unii cersetorii care chiar au probleme grave si din pacate se apuca de aceasta,, activitate,,(am vazut cazuri), dar mai sunt si persoane care nu au chef sa isi caute o slujba...sau pur si simplu nu vor sa se trezeasca dimineata. Imi pare rau pentru ei,dar mai rau imi pare de faptul ca cersetorii romanii nu mai au chef sa stea in Romania, asa ca isi iau frumos bagajul si pleaca in tarii straine unde fac de ras alte persoane romane care muncesc cinstit...dar asta e: Toti pentru unu, si unu pentru toti
Sloganul asta:,,Toti pentru unu,si unu pentru toti'', imi da dureri de ficat, de ce sa fiu eu pentru toti prostii care ne fac de rusine sau, la scoala fac 5-6 galagie si ne da la toti 4?
Deja devine enervant.
Stiu,la asta m-am referit si eu. Din cauza unor persoane suntem toti discriminati. E foarte enervant intr-adevar. Nu ma prea mandresc de acest lucru, si anume ca Romania a ajuns in starea in care este. Si in legatura cu galagia de la scoala, stiu si eu foarte bine cum e sa fi pedepsit pentru tampenile celorlalti.
Sunt geniali, au mai multi bani in buzunar decat mine, nu platesc impozit, nici chirie pe spatiul ce ocupa si ei stiu ce "poezii" sa spuna la oameni.Pe toti i-am auzit "Da si mie un ban, da dumnezeu sanatate" si alte texte gen, hai sa facem troc, tu-mi dai bani, faci o fapta buna, deci esti recompensat.Se pricep si la analiza naturii umane, "fake-uiesti" un handicap, ai un copil in mana sau esti batran, in om incepe sa-i planga gena de milos si ca sa nu se simta vinovat si ca sa se simta bine ca a facut o fapta buna azi, rezultatul este unul pozitiv, din punct de vedere financiar.
Si daca calculele tale sunt asa de promitatoare, tu de ce nu te apuci de cersit?
Daca nu le place munca de bunavoie, ca sa-si insuseasca respectivele castiguri, ar trebui luati frumos cu duba si dusi pe undeva pentru munca silnica.Multi deja considera lenea sport national.
PS:S'il vous plait, monsieur.
De ce?
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Chiar are o fata in spital, sau e vrajeala ieftina?
Ce a zis fata cand l-ai luat de gat pe cersetor? /-:
Cred ca asa sunt cam toti cersetorii din Romania.
Si pe la mine e un om de vreo 50 de ani care umbla sa ceara de la fiecare 50 de bani cu chestii gen:,, Da-mi om bun niste maruntisi, maicamea e bolnava si trebuie sa-i cumpar paine'' si dupa ce aduna ceva e in bar/cu tigarile in mana.
Buna idee, ii tai picioarele si ii scot ficatul pe care o sa-l dau la rate, poate asa ii mai trece dependenta de alcool si tigari.
Neh, coasa i-am imprumutat-o lui Satan sa se ocupe de Danutza, pardon, Maidanezeul.
frimiturel întreabă:
anonim_4396 întreabă: