anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre crestinul obisnuit roman(video)?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z R97w7vGH0E

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am râs în hohote. laughing
Nu uitaţi, oamenii ăştia au drept de vot. Ne-am dus naibii...

10 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Majoritatea ateilor au parintii asa.De aceea au devenit atei, plictisiti de prostia din familie.Numai ca aschia nu sare departe de trunchi.
Dovezile sunt postarile asa zisilor atei pe TPU.

| Wehrmacht a răspuns (pentru Angel0):

De unde sti tu ce parinti au cei de pe TPU? Sunteti mai departe de "prostii" de atei daca va dati cu parerea fara sa stiti si jigniti?

| Wehrmacht a răspuns:

Eu inca nu o pot uita p-aia cu "biblia a fost scrisa de Eminescu".

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns:

Un cuvant: re-gi-zat.Nu poate exista atata prostie intr-un singur judet din Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sensation? ii cunosc pe oamenii aceia.tu le spui crestini obisnuiti? in cazul asta esti o javra ordinara.prin comentariul tau.crestinii aceia obisnuiti, au vazut biserica doar in poze.si de dumnezeu nu au auzit decat in injuraturi.la barul din sat, sau sotiile lor, de la ei cand o luau dupa ceafa cand se intorceau acestia acasa.asa ca ...nu esti departe, de ei daca de ei te-ai impiedicat in drumul tau spre casa domnului.ridica-te.daca nu poti Dumnezeu te va purta pe brate.trebuie doar sa vrei.

| Wehrmacht a răspuns (pentru Dumnezău):

Stai tu linistit ca prostia e imprastiata in toate colturile tarii nu numai in acel judet. Poate acolo aia e sursa prostiei.

| Dumnezău a răspuns (pentru Wehrmacht):

Dar,mereu,dupa ce ma uit la episoadele PrahovaTV am intiparit pe fata un ras jumate tamp-jumate necredincios,si stau sa ma gandesc: Chiar asa tare a evoluat prostia,sau Razvan, reporteru' le da niste covrigi si cremschnith ca sa aiba cu ce mai face un episod, si aia sa faca pe prostii?