Eu cred ca Dumnezeu ne pune in fata binele si raul.Noi alegem si in functie de alegerile noastre primim beneficiile sau consecintele.Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,,
Destinul tău e să învingi,
Când eşti căzut să te ridici.
Destinul tău l-a scris cândva, Isus.
http://www.trilulilu.ro/Shad0u/1463307b26b008
Există și predestinare.
Predestinarea este una, ce se întâmplă, în realitate, este alta.
Depinde de ce crezi despre destin. Il faci singur si totusi se schimba zilnic.
Destinul e scuza cea mai întâlnită, pentru acele momente când lucrurile merg foarte prost. Faza e că nu există destin.Viitorul tău se schimbă pe baza alegerilor făcute.O chestie, fie ea cât de măruntă, provoacă schimbări uriaşe în viaţă...
Ce ti-a fost ursit cand te-ai nascut cu aia ramai - nu poti trece peste drumul ales de Dumnezeu
Destinul nu există, e doar turnura pe care o iau lucrurile. Şi nu e scrisă sau decisă de cineva, pur şi simplu lucrurile urmează un curs în urma unor întâmplări. Ţi-a răspuns @Holocaust cam tot ceea ce trebuie.
Destinul=suma deciziilor pe care le alegi in viata+putin ajutor din partea lui Dumnezeu
Tequilaaa crede-ma ca destinul m-a facut sa intalnesc cea mai frumoasa persoana din viata mea. Chiar daca, cu cateva luni inainte am evitat-o categoric. Am ajuns sa o iubesc enorm. Deci DA destin
PangeeaRogvaiv întreabă: