Medicina a evoluat, Bau-Bau NU exista, este o boala psihica, exista tratament pentru aceasta...
Cel ce este in noi este mai mare decat cel ce este in lume. Cred ca Dumnezeu elibereaza, vindeca, rupe legaturile celui rau.
FACATURA! din cate imi amintes din biblie mandria e un pacat. ca sa chemi lumea ca la spectacol sa vada cum se exorcizeaza, mi se pare ceva penibil de prost gust.
Ai sa zicem ca e adevarat. problema este odata ce a fost scos poate intra in altcineva. Te ai gandit ca poate fi in tine pana isi linge ranile?
Crestinismul se sustine doar cu speculatii, minciuni si inselaciuni.
Oamenii "posedati" sunt ori farsori ori sunt bolnavi, iar un om bolnav nu poate fi vindecat doar pocnind din degete(cu o cruce si niste cuvinte).
Gogosi pentru naivi.
O data scos se duce in Iad.Din pacate fata inca e posedata pentru ca are o legiune inauntru (circa 8 demoni) i e foarte greu sa o exorcizeze.
In plus eu voiam sa vin si am vorbit cu acel preot despre cta de mult as vrea sa vad un exorcism si el a spus bine vin-o dar stai departe de ea si am fost in acea camera doar eu, ajutorul preotului exosrcist si exorcistul plus posedata. Exorcismul a fost autorizat de Biserica de la Vatican si era perfect legal.Te-ai uitat cam mult la Supernatural daca crezi ca iese asa rapid sau intra in alta persoana imediat.Demonul intra in oameni doar daca el (adica persoana) ii permite acest lucru. Fata asta a fost posedata cand a incercat sa vorbeasca cu spiritele.Cand faci invocari e ca si cum ai deschide o usa spre alte lumi si demoni asteapta doar sa le deschizi.
O legiune are intre 4000 si 6000 de oameni. asta inseamna ca fetita nu mai are scapare. si desigur 80% din posedari sant de sex feminin.
A si sti ca spiritismul este o doctrina filosofica crestina aparuta in Franta la mijlocul sec. al XIX-lea.
Iar chestia cu "Supernatural" am mai multa experienta decat are ala din film. A invoca - a chema - poti folosi ingeri si cand te rogi invoci pe dumnezeu sa te ajute sa te protejeze. Si Solomon folosea invocari...
Peste 2000 de ani o sa gasim poate si explicatia stiintifica adevarata.
Cu toata stiinta si tehnologia actuala nu se stie macar nici de ce cascam, si de ce cascatul este molipsitor.
Degeaba ai fost acolo draguta daca ai inghitit gogoasa. Ai auzit de trucuri? Poti sa le descifrezi singura cum au fost facute? Asa e si cu exorcizarile.
Posibil sa-ti fi ars si tie pielea daca acel preot ar fi aruncat pe tine cu acea "apa sfiintita", sau este posibil sa nu-i fi ars pielea la acea femeie, chiar daca tu asta ai vazut. Chestia cu urlatul mai are sens s-o comentez? Si un copil stie sa urle.
Voi vedeti minuni in tot si toate, dar minunile nu sunt pe garduri, totul trebuie sa aiba o explicatie realistica. E prea greu pentru unii sa inteleaga realitatea.
In opinia mea, acei oameni merita un loc la '9 sau la alt spital de nebuni,dar nu merita sa li se bage pe gat religia, poate de aia reactioneaza asa, tu cum ai reactiona daca ai fi legata de un scaun ti-ar fi rau, si un popa sta cu biblia in mana si iti recita verseturi nasoale, in + te mai si scuipa cu mir si iti mai da si cu busuiocu in cap, personal o cam inteleg pe femeia aia
Posedarile sunt boli ale psihicului (Schizofrenie, Sindromul \tourette) care culmea sunt "experimentate" doar de oamenii credinciosi.