| Kalla a întrebat:

Ce parere aveti despre exorcisme? Eu am vazut unul in Italia.Am fost invitata de un preot catolic.Si de fiecare data cand preotul recita cuvintele "Dumnezeu, Maica Domnului Iisus Hristos" sau apropria crucea tipa (era o femeie de 22 de ani) injura si urla, a inceput sa blesteme si in sfarsit a zis: "El (se referea la Dumnezeu) este foarte milos! O sa imi dea inca 1000 de ani de viata si atunci o sa distrug biserica!". Daca nu ma credeti faceti cum vreti dar macar raspundeti la intrebarea de mai sus.

43 răspunsuri:
| Liviu a răspuns (pentru Kalla):

Ops... minora, numai imi trebuie laughing am crezut ca esti trecuta de 18, stai linistita, nu sunt pedofil, insa initial am crezut ca am onoarea cu cineva mai mare, nu tocmai 12 - 14 ani happy

| Kalla explică (pentru Liviu):

Frate,esti pe TPU.Aici e plin de minore.Ma bucur sa aud ca nu esti un pedofil dar tot nu-ti dau ID-ul big grin

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

E trist ca in secolul 21 inca se mai practica asa ceva, iar Vaticanul aproba si sustine!

Apropo,preotul ala era cam retardat? cum lasa un minor sa asiste la un ritual de 'exorcizare'? omeneste,inseamna ca tipului ii lipsesc cateva doage,acele trairi care le-ai simtit atunci iti pot afecta mult viata daca chiar crezi in lucruri din astea,nu e aceclas lucru cu un film prost in care una tipa de nebuna. De ce ai acceptat sa te uiti?, ar trebui sa iti ridici semne de intrebare,poate preotul asta urmarea,sa te faca sa crezi, pe cineva major/a nu indraznea sa cheme,mai ales care isi punea semne de intrebari, pentru ca preotul deja stia ca daca invita pe cineva care chiar gandeste, va fi luat la intrebari si nu va putea raspunde la intrebari, eu personal invit pe orice crestin, orice popa, orice om care crede in religie, din 2 intrebari ii pun capac, nu imi poate aduce argumente solide deloc. Cum sa cred in dumnezeu? in satana? in exorcizari? apropo, mai crezi in mos craciun? happy

| Kalla explică (pentru Liviu):

Eu am cerut sa vin acolo si el a acceptat cu conditia sa stau departe de ei si sa nu ma uit in ochii fetei sau sa-i vorbesc\raspund la intrebarile sale.
Am vazut asa de multe filme horror ca m-am desensibilizat.Chestiile astea nu mai au nici un efect asupra mea.Si inca ceva, daca sunt minora nu inseamna ca sunt inocenta sau sensibila!

Cine stia ca esti minora, daca stiam, numai intrebam de idd de mes laughingoricum, fa bine si nu te mai duce la exorcizari laughingdaca vrei ceva sa te sperii, urmareste filmu orphan happy

| JustBlack92 a răspuns:

Buna.
Si nu te-ai speriat Kalla?, eu cred in exorcisme, am vazut cateva clipuri pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa am o parere cand o sa fiu posedat!

| Miauti a răspuns (pentru Kalla):

Da si dupa cativa ani baiatul a spus ca totul a fost regizat, a fost dat pe discovery chane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kalla? camd am spus probleme serioase m-am referit la exorcizare si posedare.ei rad dar nu stiu cat de reale sant aceste probleme.

| danay72 a răspuns:

Azi,Dumnezeu nu mai scoate demonii din oameni.Deci,care fac acest lucru nu e cu ajutorul sau.Matei7:21-23

| milan9 a răspuns:

Mântuitorul Hristos a confirmat apostolilor, episcopilor şi preoţilor, puterea de a face minuni, de a vindeca şi de a scoate duhurile răului din oameni. Numai lor li s-a adresat Mântuitorul atunci când a spus: "Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma." – Luca 10, 19

Nicidecum El nu a stabilit vreun termen limită la care această putere să "expire"!

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Acest har, această putere încredinţată purtătorilor de har (apostoli, episcopi şi preoţi ai Bisericii) a rămas definitiv lucrător, atât cât va exista Biserica Sa, despre care a spus:

- "Şi EL ESTE CAPUL trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morţi, ca să fie El cel dintâi întru toate." Colos. 1, 18
- "Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată EU CU VOI SUNT (erau prezenţi doar apostolii- clerul Bisericii) în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin." - Matei 28, 20
- " ...ca s-o înfăţişeze Sieşi, BISERICĂ slăvită, NEAVÂND PATĂ SAU ZBÂRCITURĂ, ori altceva de acest fel, ci ca să fie sfântă şi fără de prihană."- (Efes. 5, 25-27)
Şi pentru că între timp Hristos n-a autorizat nici un sectant să-I contrazică învăţăturile şi profeţiile, aceştia ar face bine să să respecte cuvântul Scripturii!

Întrebări recente