Presupun că avea nevoie de un mod mai uşor de a convinge măicuţele virgine să-l ajute la fostul loc de muncă, part-time gen.I mean, why not?
A trecut de la un viciu la altul. Dependentul de sex vrea mai mult sex, preotul vrea mai multa religie.
BRavo lui, s-a revansat in fata Domnului pentru cariera precedenta. Il admir pentru asta.
Din ce-am citti pe acel site, ii ajuta pe oameni si-si face chiar bine meseria. Nu conteaza ce freza are atata timp cat ii ajuta pa oamenii aia. PArerea mea!
Fiecare e liber sa faca ce vrea, asta nu inseamna ca era pacatos ca juca in filme inseamna ca totii actorii sunt pacatosii
Nota: Toate articolele din rubrica barfe sunt fictive, dorindu-se a fi niste parodii la modul de a face presa in zilele noastre de catre unele tabloide si site-uri asa-zis "mondene". Aceasta rubrica este conceputa ca un pamflet si trebuie tratata ca atare, persoanele sau faptele prezentate neavand legatura cu realitatea
Ma nu-i adevarat,(Nota: Toate articolele din rubrica barfe sunt fictive, dorindu-se a fi niste parodii la modul de a face presa in zilele noastre de catre unele tabloide si site-uri asa-zis "mondene". Aceasta rubrica este conceputa ca un pamflet si trebuie tratata ca atare, persoanele sau faptele prezentate neavand legatura cu realitatea )
Of, in primul rand nu mai credeti toate prostiile pe care le cititi. Facultatea Crestina Dimitrie PEDOFIL? Cititi oamenilor cu atentie nu exista o asemenea facultate. Apropo, am fost cu dudu in liceu in aceiasi clasa, era de treaba tipul