BRavo lui, s-a revansat in fata Domnului pentru cariera precedenta. Il admir pentru asta.
Din ce-am citti pe acel site, ii ajuta pe oameni si-si face chiar bine meseria. Nu conteaza ce freza are atata timp cat ii ajuta pa oamenii aia. PArerea mea!
Fiecare e liber sa faca ce vrea, asta nu inseamna ca era pacatos ca juca in filme inseamna ca totii actorii sunt pacatosii
Ma nu-i adevarat,(Nota: Toate articolele din rubrica barfe sunt fictive, dorindu-se a fi niste parodii la modul de a face presa in zilele noastre de catre unele tabloide si site-uri asa-zis "mondene". Aceasta rubrica este conceputa ca un pamflet si trebuie tratata ca atare, persoanele sau faptele prezentate neavand legatura cu realitatea )
Nota: Toate articolele din rubrica barfe sunt fictive, dorindu-se a fi niste parodii la modul de a face presa in zilele noastre de catre unele tabloide si site-uri asa-zis "mondene". Aceasta rubrica este conceputa ca un pamflet si trebuie tratata ca atare, persoanele sau faptele prezentate neavand legatura cu realitatea
Presupun că avea nevoie de un mod mai uşor de a convinge măicuţele virgine să-l ajute la fostul loc de muncă, part-time gen.I mean, why not?
A trecut de la un viciu la altul. Dependentul de sex vrea mai mult sex, preotul vrea mai multa religie.
Of, in primul rand nu mai credeti toate prostiile pe care le cititi. Facultatea Crestina Dimitrie PEDOFIL? Cititi oamenilor cu atentie nu exista o asemenea facultate. Apropo, am fost cu dudu in liceu in aceiasi clasa, era de treaba tipul
frato întreabă: