Pai se gandea ca e superior femeii si ii pasa doar de propia satisfactie sexuala.
De ce e Lillith curva? Si-o trage doar cu Satana, nu cu mai multi si nu o face pentru bani.
Bine ca o vezi pe Lillith curva, da pe Adam care era zoofil nu il observi.
De unde stii ca se gandea ca e superior femeii? Dumnezeule, daca stai sub barbat in timpul actului sexual asta inseamna ca tu decizi cat de rapid se petrece actiunea.Si cum si-o trage doar cu satana, cand se zice ca si-o traso si cu nu stiu cati demoni? Si comentand la al treilea alineat, eram sigur ca trebuia sa zici ceva despre chestia asta
Pe scurt, Lilith era femeia prima si cea rea. Adevarul e ca acea Lilith zace in orice femeie. Nici Adam nu era chiar sfant, ca atare :sac si petic.
Interesant ca prima mea femeie se numea Lili. O caut si acum, am facut sex cu ea la 2 ani ai mei, 3 ai ei.Ea m-a invatat. Dar asta ca istorie.
Pai atunci nu erau mai paturi, ca Adam si Lillika sa o faca pe saltea .O punea acolo pe jos peste pietre, peste urzici, ca na grozav gentleman mai era si Adam ala.Cine stie cate kile o fi avut se punea peste biata femeie .
Daca n-aveau si ei un sexshop acolo in Eden ca sa isi ia zaruri din alea erotice sa nu se mai certe atata pe subiectu' pozitiilor.
Si daca femeia voia deasupra Adam trebuia sa se supuna.
*Un barbat inteligent face cum vrea partenera si se gandeste la satisfactia ei*
Si dupa ce ca Lillu aia si-a tras-o cu un zoofil, mai avea si pretentii zoofilu', auzi ma tupeu .
Scuze, aveam chef de caterinca.Raspunsul acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
"MITOLOGIA" evreilor!?
cine recunoaste asta?
Biblia este Cuvântul infailibil al lui Dumnezeu, nu mitologiile.
Daca nu v-ati informat sunt evrei de doua feluri exact cum sunt si atei de 2 feluri mai cautati pe google
facetoface0123 întreabă: