Ne-am schimba radical modul de viata.Ca de exemplu:nu ne-am mai casatorii,sau casatoriile ar avea un alt statut; nasterile s-ar reglementa mult mai drastic decat in prezent in China; fiecare ar deveni cunoscator in toate domeniile,avand tot timpul sa se scoleasca; in timp,functie de timpul scurs de la inceperea fenomenului,toti oamenii vor deveni egali material,deci vor dispare treptat hotiile,delapidaril, coruptia si in general toate racilile societatii actuale, in care viata individului fiind limitata, acesta cauta prin toate mijloacele sa profite de ea; uciderea semenului va fi infractiunea suprema, pedepsita prin suprimare.Intr-un cuvant, ne vom plictisi de moarte.
Visatoare dar in viitor cine stie poate vom trai mult si bine, religios e doar un basm o data mort esti mort si gata adio, eu nu vad de ce uni isi doresc a doua viata? nu-i de ajuns una?
eu is multumit de viata asta privesc moartea ca pe un sf al suferintei, despartire de cei dragi
Daca ar fi aceasta posibilitate nu am mai murii niciodata. Dar asta este, deocamdata in imaginatia noastra! Cine stie ce ne rezerva viitorul... poate viata vesnica!
Dar avem posibilitatea de a ne alege locul unde dorim sa ne petrecem vesnicia: in rai sau iad.
O posibilitate imbecila, nu traim vesnic, traim cat traim si nu putem decat sa incercam sa facem cumva ca toata treaba asta cu viata sa merite.
Ce zici daca revenim la situatia anterioara in care tu alegi sa ma ignori si eu ma bucur de ignoranta ta (pfuai, is spectaculos de subtil in seara asta).
Sorry babe, dar daca dracu' e asa cum zici tu, ispititor si etc, crezi ca ii va pedepsi pe cei care ii fac voia? Adica hai sa fim seriosi, de ce crezi ca dracu ii va pedepsi tocmai pe dusmanii dusmanului sau?
In iad sunt petreceri, distractie, bere rece, aer conditionat. Va minte pe voi dumnezo ala al vostru ca'i smoala si alte prostii. Smoala e doar pe pista de curse, amestecata cu pietris si etc... stii tu, asflat!
In viitor, tot stiinta, NU RELIGIA, ne va oferi probabil si posibilitatea asta, iar daca nu, macar va prelungi cu mult durata medie de viata. Tot ce a facut religia pana acum a fost sa intarzie descoperirile stiintifice si progresul omenirii per total.
MeScorpion întreabă:
Mariela_1621 întreabă:
frato întreabă: