| fllu07 a întrebat:

Ce parere aveti despre posibilitatea de atri vesnic? sa nu mai murim niciodata.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne-am schimba radical modul de viata.Ca de exemplu:nu ne-am mai casatorii,sau casatoriile ar avea un alt statut; nasterile s-ar reglementa mult mai drastic decat in prezent in China; fiecare ar deveni cunoscator in toate domeniile,avand tot timpul sa se scoleasca; in timp,functie de timpul scurs de la inceperea fenomenului,toti oamenii vor deveni egali material,deci vor dispare treptat hotiile,delapidaril, coruptia si in general toate racilile societatii actuale, in care viata individului fiind limitata, acesta cauta prin toate mijloacele sa profite de ea; uciderea semenului va fi infractiunea suprema, pedepsita prin suprimare.Intr-un cuvant, ne vom plictisi de moarte.

74 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Visatoare dar in viitor cine stie poate vom trai mult si bine, religios e doar un basm o data mort esti mort si gata adio, eu nu vad de ce uni isi doresc a doua viata? nu-i de ajuns una?
eu is multumit de viata asta privesc moartea ca pe un sf al suferintei, despartire de cei dragi

| BloodyBallad a răspuns:

Mie mi-ar conveni.
Dar să fiu veşnic tânără.

| 4b a răspuns:

E un vis implinit, insa la vremea luiwinking
Salut...

| Loora a răspuns:

Daca ar fi aceasta posibilitate nu am mai murii niciodata. Dar asta este, deocamdata in imaginatia noastrawinking! Cine stie ce ne rezerva viitorul... poate viata vesnica!

| RAY a răspuns (pentru BloodyBallad):

Si soarca sa traiasa vesnic ai vrea?

| Mădă0611 a răspuns:

Plictisitor. Nu vreau asa ceva. no talking

| M25M a răspuns:

Ar fi plictisitor sa traim vesnic.

| EmaS a răspuns:

Dar avem posibilitatea de a ne alege locul unde dorim sa ne petrecem vesnicia: in rai sau iad.

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Ei afla ca exista si socrii minunati care traiesc in armonie si relatii bune cu ginerii sau cu nurorile!

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Ca exemplu tu traiesti in armonie cu soarca ta nu? eu daca as avea iubita maicamea nu se baga intre noi nu cred

Da si eu cu socrii si sotul meu cu parintii mei.Ei ne-au crescut copiii si acum sunt bolnavi si noi le facem totul.Sa il vezi pe sotul meu cum il schimba pe tati, il spala il barbiereste.Asa trebuie sa traim in relatii armonioase.

Cate operati ai facut sa te faci asa frumoasa?

NOname
| NOname a răspuns:

Cred că m-aș plictisi groaznic, mai devreme sau mai târziu.

La ce frmoasa esti te tin socri inchisa in colivie sa nu le parasesti copilu nu-i asa?

Ne respectam reciproc. Eu le-am castigat increderea si simpatia.

A fost primul tau barbat cel actual?

Da, sigur si singurul din viata mea.De aceea ma respecta si ma apreciaza.

Tu esti originara din?

Nascuta, crescuta, casatorita in Hunedoara.

Fica ta o duce bine la facultate?

Da, ii multumesc lui Dumnezeu. Are bursa de merit, are un prieten care si-a luat licenta si daca ajuta Dumnezeu la vara vor sa se casatoreasca.El L-a cunoscut pe Dumnezeu prin ea.S-a botezat de un an si ceva.

| MishuD a răspuns (pentru EmaS):

Aleg iadul, oameni mult mai interesanti decat plictisitorii aia care ar sta non stop sa cante slava dumnezeului... pfff...
vreau in iad! Vreau un vulcan de bere si fabrica de stripteuze!
(Ah, stai, asta era raiul meu laughing )

Ce frumos, si devi bunica

| MishuD a răspuns:

O posibilitate imbecila, nu traim vesnic, traim cat traim si nu putem decat sa incercam sa facem cumva ca toata treaba asta cu viata sa merite.

| EmaS a răspuns (pentru MishuD):

Dragul meu, sa stii ca in iad nu vor curge rauri de bere si nici nu vor fi stripteuze! Probabil ca vor fi dar acolo in cazanul cu smoala.happy

Imi doresc atat de mult sa imi cresc nepoteii sa ma bucur de ei, sa ii ajut cu ce pot!

Timpul trece repede ema

| MishuD a răspuns (pentru EmaS):

Ce zici daca revenim la situatia anterioara in care tu alegi sa ma ignori si eu ma bucur de ignoranta ta (pfuai, is spectaculos de subtil in seara asta).
Sorry babe, dar daca dracu' e asa cum zici tu, ispititor si etc, crezi ca ii va pedepsi pe cei care ii fac voia? Adica hai sa fim seriosi, de ce crezi ca dracu ii va pedepsi tocmai pe dusmanii dusmanului sau?
In iad sunt petreceri, distractie, bere rece, aer conditionat. Va minte pe voi dumnezo ala al vostru ca'i smoala si alte prostii. Smoala e doar pe pista de curse, amestecata cu pietris si etc... stii tu, asflat!

| EmaS a răspuns (pentru MishuD):

Vise,vise...

| Generalul a răspuns:

In viitor, tot stiinta, NU RELIGIA, ne va oferi probabil si posibilitatea asta, iar daca nu, macar va prelungi cu mult durata medie de viata. Tot ce a facut religia pana acum a fost sa intarzie descoperirile stiintifice si progresul omenirii per total.

Întrebări similare