Ne-am schimba radical modul de viata.Ca de exemplu:nu ne-am mai casatorii,sau casatoriile ar avea un alt statut; nasterile s-ar reglementa mult mai drastic decat in prezent in China; fiecare ar deveni cunoscator in toate domeniile,avand tot timpul sa se scoleasca; in timp,functie de timpul scurs de la inceperea fenomenului,toti oamenii vor deveni egali material,deci vor dispare treptat hotiile,delapidaril, coruptia si in general toate racilile societatii actuale, in care viata individului fiind limitata, acesta cauta prin toate mijloacele sa profite de ea; uciderea semenului va fi infractiunea suprema, pedepsita prin suprimare.Intr-un cuvant, ne vom plictisi de moarte.
Nu-mi surâde ideea aceasta.M-aş plictisi să trăiesc o veşnicie pe acest pământ.Trebuie să mai schimbăm şi peisajul.
Observa din luca 20:35, 36 ca este vorba de cei care vor invia. ei nu se vor casatori. dar gandeste-te: ce rost ar avea ca o familie care a face vointa lui Dumnezeu, a trecut cu bine peste ziua de judecata a lui Dumnezeu, care este foarte aproape, sa fie desfacuta, sa fie rupta legatura dintre soti? de ce ar face Dumnezeu asta?
Ema, Dumnezeu i-a spus lui adam inainte sa pacatuiasca, ca daca va manca din fructul interzis va muri.
nu crezi ca este nedrept din partea lui Dumnezeu sa ii spuna lui Adam ca va muri, cand de fapt, el urma sa fie chinuit in foc?
si mai mult, DUPA ce a pacatuit, in geneza 3:19 i-a spus cu greu iti vei castiga painea, pana te vei intoarce in tarana, caci tarana esti si in tarana te vei intoarce. nu esti de acord ca, casa te intorci undeva, trebuie mai intai sa fii fost acolo? unde a fost adam inainte sa existe? in iad?
Da, dar totusi intr-o zi se inasc cam 100 ba chiar 500 de copii pe zi (am zis la nimereala) sau chiar mai multi, pana la urma urmei ne-am popula foarte mult si am fi peste 100000000000000000 de oameni deci, daca s-ar intampla asta n-am mai avea loc ! Si chiar si asa de unde asa multa benzina, benzina o luam din pamant nu, sau mancare sau sti tu ce vreau sa spun !
Crezi ca asta ar fi o problema?
atunci cand va fi viata vesnica, biblia spune ca dumnezeu va face sa creasca iarba si sa fie apa in deserturile de pe terra. acum gandeste-te cat spatiu, sa fie casa si 50 m alta casa, si inca 50m si ar fi suficient spatiu. si evident, la un momendat conceperea, va inceta, nu va fi la nesfarsit.
MeScorpion întreabă:
Mariela_1621 întreabă:
frato întreabă: