Eu n-am nicio parere, sunt neutru, nu spun nimic. In schimb iti voi zice parerea Preşedintelui Woodrow Wilson:
"Istoria este saturată de comentarii şoptite despre societăţile secrete, de relatările celor mai în vârstă sau ale preoţilor, care au păzit cu sfinţenie secretele interzise ale străbunilor, ale oamenilor importanţi, care s-au întâlnit în taină pentru a direcţiona cursul civilizaţiei.
Cea mai veche societate secretă este Frăţia Şarpelui, denumită şi Frăţia Dragonului, care mai există şi astăzi sub alte numeroase denumiri. Frăţia Şarpelui este devotată păzirii cu străşnicie a "secretului timpurilor" şi recunoaşterii lui Lucifer ca fiind, în viziunea lor diabolică, în mod complet fals, unicul Dumnezeu. Dacă nu credeţi în Lucifer sau Satana, trebuie să înţelegeţi că există o mare masă de oameni care nu gândeşte ca voi. Unii nu cred în rasism, dar sunt milioane care cred, iar felul în care acţionează aceştia, bazându-se pe ceea ce cred, ne va afecta şi pe noi. Este foarte clar că manipularea religioasă a jucat întotdeauna un rol foarte important în cadrul acestor organizaţii. Majoritatea pretind (în mod evident fals) că sunt în legătură cu o sursă superioară, divină (ei fiind de fapt în legătură cu forţe satanice).
Secretele acestor grupuri sunt atât de profunde, încât numai cei aleşi, care sunt foarte puţini, au voie să le cunoască şi le pot înţelege. Aceşti oameni pretind că îşi folosesc cunoştinţele în beneficiul omenirii. Dar noi cum putem şti dacă este aşa sau nu, odată ce totul este ţinut în cel mai mare secret? Din fericire, unele dintre aceste secrete au devenit publice.
De fapt, societăţile secrete oglindesc multe faţete ale vieţii de zi cu zi. Întotdeauna există grupuri exclusive de persoane care sunt sau din care urmează a fi racolaţi viitorii membri. Acest lucru, secret sau nu, este valabil pentru întreaga omenire; exemple sunt multe - echipele de fotbal, cluburile particulare, etc."
Sursa: http://www.dezvaluiri.go.ro/......NDIALA.htm
Vezi si: http://video.google.com/videoplay?docid=-6309237268094045227
Mi se pare normal sa nu stiu nimic despre ele. Atat timp cat sunt secrete de unde sa cunosc ceva despre asa ceva? O societate secreta nu lasa semne pe oriunde. Tot se vorbeste aiurea despre semne din videoclipuri, de pe bancnote, fluturasele din posta, dar astea sunt niste aberatii. Eu daca as conduce o asemnea societate nu as fi atat de prost sa dau de veste tuturor. Ori suntem incognito, ori nu mai suntem.
In publipa mea...prima oara nu m-au lasat sa postez mesajul, probabil ca ma urmaresc astia si era ceva adevar in ce am scris. Rescriu, dar probabil ca se pierde mult din continutul initial.
Nici a doua oara nu m-au lasat sa postez, incep sa devin paranoia . Oricum, am fost mai destept de data asta si am dat copy.
Nu mi se pare normal sa existe asa ceva. Nu as vrea sa stiu ca ma supraveghezea cineva si ma indruma (nu in sensul bun al cuvantului) prin diferite metode. Asemenea societati nu cred ca ar oferi pe tava diferite indicii despre ei. E posibil ca tot ce stim despre asa numitele societati secrete sa fie niste "pastile" aruncate pe "piata" tot de ei pentru a lua atentia de la adevaratele probleme ale lumii, informatii sustinute de anumiti experti si bagatori care nu nici o valoare in ochii mei, doar in ochii mei, exista destui berbeci care isi iau pop-cornul langa ei si pun botul. Atat timp cat exista cel mai puternic mod de manipulare, anume Tv-ul, perceptia si parerile oamenilor pot fi foarte usor manipulate. Crezi ca laboratoarele stau degeaba, lucreaza la foc automat, probabil ca s-au facut milioane de experimente pe oameni pentru a realiza cum functioneaza comportamentul uman. Subconstientul uman poate fi manipulat prin diverse mesaje subliminale, printr-un banal anunt tv. Noi nu realizam, dar ceva acolo in creieras lucreaza, iar noi ne vedem de treaba noastra si ne continuam monotonia de zi cu zi, adormiti si prostiti. Credem prea usor tot ceea ce auzim. Asta e doar o parere, nu inseamna ca e si adevarat ceea ce debitez eu mai sus.
Da,m-am gandit si la varianta asta. Ca lucrurile care ne sunt oferite drept dovezi sa fie niste falsuri cu scopul de a ne distrage.
Dar totul e atat de evident. Pana si Hollywood-ul prin insusi numele lui ne arata ceva.
Holly-sfant
Wood-lemn
Lem sfant.
Daca te documentezi pe tema asta ai sa vezi ca se refera la lemnul din care se facea baghetele magice pentru visuri. Cu baghetele astea le dadea impresia oamenilor ca si-au indeplinit visul.
Daca ne gandim in prezent nu este mare diferenta, pentru ca hollywood-ul face exact acelasi lucru.
Sa negandim la baota de un dolar. Acolo putem gasi multe lucruri interesant. Vedem foarte mult simbolism! 3 trepte, ochiul lui horus.Etc.
Daca ne uitam jos scrie ceva de genul Novus Ordin Secularis. Noua ordine seculara.
Mai vedem si omega. Simbolizeaza sfarsitul unui vechi stil de viata. Omega-sfarsitul. Alfa-inceputul.
As putea sa o tin asa mult si bine, dar nu are rost.
Sunt multe lucruri ciudate.
Sa ne gandim la societatea secreta Padurea Boema. Astea venereaza bufnita. Si s-a facut o filmare care nu mi se pare prea normala. Putem vedea un ritual si multe alte lucruri.
Dar de un lucru sunt sigur:Conspiratia exista"
Nu mă interesează ce fac societăţile secrete...chiar dacă nu ar fi fost secrete, tot nu m-ar fi interesat activitătile lor.
Sfantul lemn, ochiul lui horus. Fiecare vede ce vrea. Daca cineva e montat pe o anumite chestie vede numai dovezi pentru a intari acel ceva. Hollywood-ul pana la urma e un cartier si are acest nume dinainte sa aiba vreo legatura cu industria filmului. Singura legatura cu ochiul lui horus pe care o pot gasi e aceea ca cineva te urmareste si de ce ti-ar da acel cineva de inteles ca te-ar urmari, daca tot e societate secreta. Cum ziceai si tu se gaseste mult simbolism. Poate li se parea "cool", asa cum is obisnuiti americanii. Mai vazusem pe undeva ca daca impaturesti banconta de nu stiu cat iti iese nu stiu ce rahat. Prostii. Am vazut si eu filmulete cu ritualuri ale unor descreierati, dar n-am de unde sa stiu cine is indivizii de acolo. Conspiratia poate o fi existand si cred ca exista, dar ea nu e pe fata. E acolo la un nivel foarte, foarte, foarte secret. Aia care stiu cum se invart treburile sunt niste indivizi de la care nu poti scoate vorbele nici daca ii chinui o viata intreaga, parerea mea. Pana mea, oricum noi acum doar aberam. Sunt doar pareri, opinii si supozitii. Dracu stie ce e adevarat si ce nu.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: