Păi simplu, persoane false.Degeaba merg, dacă nu cred.La fel cum degeaba zici că vei face ceva, dacă nu îți dorești cu adevărat să faci lucrul ăla. :3
Persoane ce au credinta doar de complezenta. In fata oamenilor din jur par niste crestini "adevarati"(sfinti), dar in realitate nu sunt deloc asa.
Nu stiu ce vor de la viata, nu au discernamant, nu sunt stapani pe conduita lor, vor sa fie in pas cu lumea, dar nu stiu de ce, nu vor sa-si supere parintii si rudele pentru ca nu respecta traditiile si obiceiul, mai bine ca-l supara pe Dumnezeu caruia ii datoreaza viata. poate se vor trezi intr-o zi saracutii de ei ca-i fac bucurie lui Satan, prin atitudini si actiuni.
Este ca si cum ai merge la magazin dupa paine, si te-ai intoarce cu mana goala. Timp pierdut degeaba. inutil
Le pasa prea mult de ce crede lumea din jur...
Parerea lumii e litera de lege pentru ei.
Stii ce o sa fac eu cand voi avea copii? Le voi da o carte cu absolut toate religile lumii si ii voi pune sa o aleaga pe cea care li se pare cea mai corecta.
Aceeasi ca despre cei care au lanturi de aur la gat, locuiesc in palate, danseaza cu burtile goale, dar n-au calcat mai mult de 2 ani pe la scoala pe motiv ca "ie prefesorii prosti".
Trebuie sa fi sincer cu tine insuti si cu cei din jur. Oricum, nu e suficient sa respecti niste traditii ca sa fi un crestin in adevaratul sens al cuvantului.O relatie de prietenie cu Creatorul pretinde timp, efort, iubire.
Ipocriti... Genul asta de persoane merita batute crunt, poate asa se trezesc la realitate!
Alea sunt persoane care au sufletul gol si ca sa il umple folosesc credinta numai ca nu este de ajuns sa mergi la biserica ca sa-L simti pe Dumnezeu, trebuie sa si crezi cu adevarat. Dupa parerea mea alea sunt persoane care il cauta pe Dumnezeu.Pentru al gasi iti trebuie un pic de pace interioara.