Fiind privită din perspectiva vieţii de azi, nu pot să zic decât că acel "inimaginabil de crud" nu putea fi spus mai bine.
O parere proasta pentru ca si-a facut o impresie proasta
in ziua de azi ca de altfel in toata istoria pamantului omului nu-i prea place adevarul.nu-i place ca i se zice sa se pocaiasca nu-i place ca i se zice sa nu pacatuiasca nu-i place ca stie ca intr-o zi totul se va sfarsi si cei ce nu lau primit pe Dz in inima lor vor ajunge in iad asa ca au spus ca ori nu exista ori e inimaginabil de crud
daca El ar fi crud de ce la dat pe Isus Fiul sau sa moara pentru noi?
de ce? pentru ca ne vrea viata
El nu tine seama de vremurile de nestiinta si spune oricarui om astazi sa vina la el
De ce e păcat, că am învăţat să văd şi realitatea? Dacă ar fi fost atât de bun, nu s-ar mai fi rugat milioane de oameni degeaba, ar fi făcut bine tuturor. Şi-n plus, spune tu, ce nu e crud în ziua de azi?
Nimic mai adevărat. Pun pariu că majoritatea așa zișilor creștini de pe aici, nu au citit niciodată biblia și nu cunosc istoria creștinismului.
Ei bine în istoria creștinismului Dumnezeu a ucis milioane de oameni (Sodoma și Gomora; Potopul, etc.) Pe când diavolul doar 2 oameni.
Acum spuneți voi, dacă Dumnezeu există, de ce este atât crud?
Ca poate de aia e asa crud, ieri unu mi-a spus ca din iubire a creat virusi care ucid milioane de persoane nevinovate
Ce ar fi lumea daca fiecare rugaciune ar fi ascultata?
crezi ca e crud daca nu ti-a indeplinit o rugaciune?
stii am mai spus la altii
eu la nastere am primit un vaccin care mi-a spart o vena
doctorii spuneau ca n-am nici cea mai mica sansa la viata si s-au rugat multi oameni pentru mine si sunt sanatos
a fos o minune. dumnezeu e mult mai destept decat mine si decat tine
viata mea e in mana lui El stie viitorul
mie imi pare bine ca nu mi-a ascultat rugaciunea odata. daca mi-o asculta era diferit.
degeaba zici?
pentru ca multi n-au credinta nu trebuie invinovatit Dz
cand eram bebelus am fost in masina cu parintii mei si bunica
am facut accident bunica a ramas cu picioare rupte tata coaste rupte mama inconstienta ca a dat tare cu capul dar eu n-am patit nimic de ce?
pentru ca Dz e cu Mine si cu cei cel iubesc
si sa stii si tu esti binecuvantata de El
multi se roaga doamne da-mi dopamne da-mi daomnedami dar viata lor nu arata ca o viata de crestin
sper sa citesti ce-am scris
Am citit ce-ai scris, nu îmi place să las oamenii să discute singuri.
Ei bine, felicitări, poate că Dumnezeu e cu tine. Şi la mine nu e vorba despre rugăciune, n-am vorbit în numele meu. Mă refeream la alţii... spre exemplu, ce vină au bebeluşii cu cancer sau cine ştie ce boală? Ei nu merită o şansă la viaţă? Majoritatea n-o primesc.
Însă, hai să încheiem, avem concepţii diferite.
O seară faină.
Eu is ila care ti-a zis dar nu in acest sens
sodoma gomora?
de ce nu tineti seama de faptele acelor cetati
pe Lot la scos de acolo pentru ca nu a fost ca ceilalti
Crud? ai tot ceti trebuie si spui ca e crud?
africanii mor de foame si tu spui ca e crud tocmai tu tiai gaisit?
dar nu uita ca in africa sunt oameni credinciosi care nu o duc precum restul care sunt musulmani daca vrei filmarea spune-mi! caci cunosc pe unul care e din orasul meu
Da?
acestia sunt asa pentru ca dumnezeu sa isi glorifice numele prin ei dar putini parinti vin cu credinta sa se roage pentru ei
Tu nu intelegi ca nu vreau video daca dumnezeu exista se arata nu are nevoaie de tine, sau de te crezi Iisus?
A nu scuze vorbeam si cu tine si cu cel ce a scris ca e crud Dz
dovada? ai facut ce am zis? te mai intreb odata
daca faci exact ce tiam scris vei primi
Tu vrei ignor deja mai plictisit, eu ti-am zis de ieri da-mi o dovada reala ca exista nu pierdere de timp
Mai tiam spus ce sa faci daca vrei fa-o daca nu nu o fa
Mda astia din africa si-au gresit credinta, cred in cine nu trebuie de aia sufera de foame
Oare ar fi prea tarziu pentru ei sa isi schimbe religia?
Pai da nu stiu daca ma iei la misto sau nu dar da
si nu e prea tarziu pentru niciunul sa se intoarca la Dz
pana la moarte ai timp sa te intorci dar dupa ce mori gata nu mai poti face nimic
Încă nu pricepi că nu vorbeam de mine... Mie mi se rupe că există şi mă priveşte. Vorbeam de copiii ăia bolnavi, de oamenii săraci - şi tu ai zis de africani, etc. Ăia ce vină au? Şi dacă se roagă pică bani din cer sau se vindecă? NU. Rămân în acelaşi stadiu...
Da, speranţa moare ultima, dar prefer să-mi distrug visele decât să le hrănesc cu iluzii nefondate.
Ba ma am priceput
da pica bani din cer e o expresie dar ce se intampla cand ai credinta chiar daca nu pica din cer ei vin de unde nu te astepti si nu stii
http://www.youtube.com/watch?v=3TXi_gSLSCI
intr-o lume nemultumita si plina de pacat intr-o lume cu multe dezastre foamete saracie uite aici cum uni se bucura chiar in africa
aici se vede credinta! uitate te rog
nu sunt plini de bani dar nu mor de foame desi sunt pe cel mai sarac continent
si dupa standerdele din europa e o saracie lucie dar totusi e fericire si au ce manca chiar daca nu ca noi
vedem oameni cu functii mari cum se sinucid plini de bani si uite aici fericire si credinta
Actiunile Lui lasa o gramada de interpretari, aici depinde doar de perspectiva.
Scuza-ma ca intru in discutie, dar daca plecam de la premisa unui Dumnezeu, de ce nu ar avea dreptul sa ne ia viata? El ne-a dat-o deci are tot dreptul sa o si ia, nu vad nimic rau sau crud in asta.E ca si cum ai construii un creion, iar daca tu consideri ca nu mai este util, ti s-ar parea imoral sa scapi de el?
Uhm vad ca evlaviosii au inceput iar cu parerile lor. pai cred ca e vorba despre faptul ca este atata rautate pe pamant incat oamenii cateodata au impresia ca nu exista Dumnezeu sau ca El vrea ca oamenilor sa le fie rau. Sper ca m-am exprimat bine.
Ce faci ba?Vezi "realtatea". Poate in viitor o sa vezi realitatea si nu o sa te bucuri.Nah,Stephan Hawkings/M.Freeman/Pascal...astia cred ca stiu totul cand de fapt nu stiim nici 0. 000000000___01%Pur si simplu ei doar se joaca cu imaginatia, asta pot si eu.Ei cred ca sunt foarte inteligenti si ca pot demonstra "stiintific"totul.Si degeaba spui tu ca nu te ajuta Domnul sau ca pe altii nu ii ajuta,,,Domnul are totul planuit,ceea ce a fost,ceea ce este,ceea ce va veni,Domnul a vrut ca ei sa moara deoarece atunci trebuiau ei sa mearga la Domnul,cum spune si in Sfanta Scriptura, sa ne lepadam de trup(nu in sensul ca"ba, uita ce scrie aci...sa ne sinucidem ba!")sa nu ne pese asa de mult de trup, ci mai mult de suflet.
Ok, în caz că NIMENI nu-şi dă seama, nu-s atee. Mi se rupe că oamenii de ştiinţă zic X şi că Dumnezeu a spus Y, eu am propriile concepţii. Nu-ţi convine, nu mai citi.
Pace.
anonim_4396 întreabă: