Prea tare.
E greu fie chiar si sa te joci "de-a preotul", aşa cum face el... Şi nu e vorba de meciul de fotbal ci de lipsa vreunui har pe care să-l fi primit de undeva. E adevărat că face aluzie la adevarata preotie a Noului Testament, dar nu seamănă deloc...
Mai ştiam nişte copii ce se jucau de-a mama şi de-a tata...
Dar e doar o simulare. Oricum e amuzant!
Nu e ortodox bre, ce te ataci asa e doar unul dintre eretici, la fel ca la neoprotestanti, asta e adeptul lui Luther nu al lui Hristos
Stiu.
Asta e normalitatea vesticilor, noi importam ce-i mai prost de la ei.
Si eu am auzit ca in Germania au pus televizoare in biserici ca sa atraga tineretul Cred ca era si acolo vorba despre meciuri de fotbal.
Si-a dat probabil si el seama ce este mai important. Partea proasta este ca "enoriasii" se vor mai duce la acel preot...
Pai si la noi un preot nou in parohie,tinand cazania de la sfarsitul slujbei,fiind vorba de minunile unui sfant a inceput asa; fratilor,iubiti credinciosi, nu s-a mai aflat ca sfantul sa mai fi facut vreo minune de anul trecut si pana acuma, deci raman cele stiute deja, daca se va mai afla despre vreuna, o vom aduce la cunostinta.si romanii nostri hatri fiind din fire, le-a placut mai mult cazania acestuia decat a celuilalt de dinaintea lui.
Pai ce rost avea sa mai bâzâie ca musca aia verde care trage la stii tu ce, măi ciofligarule? Dar cazania aia face tuica?