Si eu am auzit ca in Germania au pus televizoare in biserici ca sa atraga tineretul Cred ca era si acolo vorba despre meciuri de fotbal.
Prea tare.
E greu fie chiar si sa te joci "de-a preotul", aşa cum face el... Şi nu e vorba de meciul de fotbal ci de lipsa vreunui har pe care să-l fi primit de undeva. E adevărat că face aluzie la adevarata preotie a Noului Testament, dar nu seamănă deloc...
Mai ştiam nişte copii ce se jucau de-a mama şi de-a tata...
Dar e doar o simulare. Oricum e amuzant!
Asta e normalitatea vesticilor, noi importam ce-i mai prost de la ei.
Pai si la noi un preot nou in parohie,tinand cazania de la sfarsitul slujbei,fiind vorba de minunile unui sfant a inceput asa; fratilor,iubiti credinciosi, nu s-a mai aflat ca sfantul sa mai fi facut vreo minune de anul trecut si pana acuma, deci raman cele stiute deja, daca se va mai afla despre vreuna, o vom aduce la cunostinta.si romanii nostri hatri fiind din fire, le-a placut mai mult cazania acestuia decat a celuilalt de dinaintea lui.
Pai ce rost avea sa mai bâzâie ca musca aia verde care trage la stii tu ce, măi ciofligarule? Dar cazania aia face tuica?
Si-a dat probabil si el seama ce este mai important. Partea proasta este ca "enoriasii" se vor mai duce la acel preot...
Nu e ortodox bre, ce te ataci asa e doar unul dintre eretici, la fel ca la neoprotestanti, asta e adeptul lui Luther nu al lui Hristos