| Jardelin a întrebat:

Ce parere aveti?

http://www.realitatea.net/......59809.html

20 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Si eu am auzit ca in Germania au pus televizoare in biserici ca sa atraga tineretul laughing Cred ca era si acolo vorba despre meciuri de fotbal.

| Jardelin explică (pentru sublime89):

Da, si noi daca ne tinem slujbele cam in acelasi fel de vreo 2.000 de ani sintem considerati inapoiati! Daca un popa de-al nostru ar tine o slujba de un minut in bascalia pe care a tinut-o americanul, sau daca ar baga o plasma deasupra intrarii in altar ar vui televiziunile, ziarele si site-urile!

| sublime89 a răspuns (pentru Jardelin):

Vesticii nu mai iau religia asa in serios ca si noi.

| milan9 a răspuns:

Prea tare. happy
E greu fie chiar si sa te joci "de-a preotul", aşa cum face el... Şi nu e vorba de meciul de fotbal ci de lipsa vreunui har pe care să-l fi primit de undeva. E adevărat că face aluzie la adevarata preotie a Noului Testament, dar nu seamănă deloc...
Mai ştiam nişte copii ce se jucau de-a mama şi de-a tata...
Dar e doar o simulare. Oricum e amuzant! happy

NOname
| NOname a răspuns:

Este bine că mai realizează şi câte un preot că religia e o glumă.

| Jardelin explică (pentru NOname):

Da bine, trebuia sa bagi un fitil ca altfel nu te culcai linistita!

Răspuns utilizator avertizat
NOname
| NOname a răspuns (pentru Jardelin):

Pe viitor nu cere păreri, Jardelin, ci aprobări. Măcar vei fi sincer.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Asta e normalitatea vesticilor, noi importam ce-i mai prost de la ei.

| KodrutZ a răspuns (pentru Jardelin):

Faptul ca altii evolueaza si unii dintre noi constata asta ti se pare fitil? Nu cred ca dumnezo' e descris undeva in biblie ca un bulangiu cenusiu fara simtul umorului...

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Unii corespund descrierii făcute de Isus în Matei 7:21.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si la noi un preot nou in parohie,tinand cazania de la sfarsitul slujbei,fiind vorba de minunile unui sfant a inceput asa; fratilor,iubiti credinciosi, nu s-a mai aflat ca sfantul sa mai fi facut vreo minune de anul trecut si pana acuma, deci raman cele stiute deja, daca se va mai afla despre vreuna, o vom aduce la cunostinta.si romanii nostri hatri fiind din fire, le-a placut mai mult cazania acestuia decat a celuilalt de dinaintea lui.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai ce rost avea sa mai bâzâie ca musca aia verde care trage la stii tu ce, măi ciofligarule? Dar cazania aia face tuica?winking

| Jardelin explică (pentru Hombre):

Apasule, numai la apa de foc ți-e gândul! În cazanul cu rachiu te vor fierbe diavolii! Dar asta s-ar putea ca ăsta să fie un avantaj pentru tine, aburii alcoolului te vor anestezia și nu vei simți chinurile!

| M25M a răspuns:

Si-a dat probabil si el seama ce este mai important. Partea proasta este ca "enoriasii" se vor mai duce la acel preot...

| Lămâie00 a răspuns (pentru Jardelin):

Nu, ca il leaga la gura prima

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Genial omu'! rolling on the floor

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru milan9):

Nu e ortodox bre, ce te ataci asa e doar unul dintre eretici, la fel ca la neoprotestanti, asta e adeptul lui Luther nu al lui Hristos

| milan9 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Stiu. happy

| florynmondialul a răspuns:

Cel mai smecher pastor!