| Jardelin a întrebat:

Ce părere aveţi, la atei există spiritul de turmă?

63 răspunsuri:
| iurii75 a răspuns (pentru anonim_4396):

Creaţia este superbă, chiar dacă în prezent nu cunoaştem decât o mică parte din ea. Modul în care interacţionează între ele, ciclurile care susţin viaţa sânt fascinante. Modul stângaci în care evoluţia încearcă să explice toate aceste minuni nu face decât să crească aprecierea faţă de creator. Dar dacă logica lipseşte dovezile n-au valoare. N-ai decît să crezi în continuare că în privinţa reproducerii evoluţia e cauza, că penele sânt nişte solzi modificaţi, că glandele mamare sânt glande sudoripare modificate şi altele de acest gen.
P.S. Cumpărăţi o cască.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iurii75):

Felicitari, ai confirmat faptul ca esti incapabil sa prezinti dovezi pentru afirmatia ta. Ai confirmat ca tot ce poti face e sa bagi misto-uri penibile iar cand esti inchis te retragi ca un las fara sa recunosti (e de bun simt) ca nu poti prezenta dovezi pentru afirmatiile tale.

X - Evolutia "ie naspa"!
Y - Prezinta dovezi.
X - Creatia este superba, bla bla bla, tu crezi ce vrei.

Jalnic. Bravo, ai demonstrat ca habar n-ai cum e cu doveditul. Dupa cum ti-am mai zis, daca esti incapabil sa prezinti dovezi si esti mai varza decat varza, nu te apuca sa dezbati subiecte fara sa stii macar chestiile de baza iar daca faci afirmatii, asigura-te ca poti sa prezinti dovezi atunci cand ti se cer.

---------------------------

Bun, acum ca am rezolvat partea cu doveditul afirmatiilor tale si ai aratat tuturor ca nu poti sa prezinti dovezi, trecem la alte subiecte putin mai simple (glumesc, sunt mult mai grele).

1 - "Creaţia este superbă"... cum ai ajuns la concluzia ca este vorba de creatie?
2 - Cum ai ajuns la concluzia ca in cazul in care este vorba de creatie, creatorul este un zeu?
3 - Cum ai ajuns la concluzia ca este vorba de un singur zeu si nu de mai multi?
4 - In cazul in care este vorba de un singur zeu, cum ai ajuns la concluzia ca este cel al tau?

Din pacate pentru tine, si aceste 4 puncte necesita ca tu sa prezinti dovezi detaliate si valide. Stiu, doveditul pentru tine este ceva imposibil de facut deoarece tot ce poti tu face este sa afirmi lucruri si cam atat. Cand vine vorba de dovedit, incepi sa dai cu stangul in dreptul.

Incearca sa prezinti dovezi. Cine stie, poate la faza asta reusesti.

* apropo, sper ca nu o sa-mi bagi idiotenia gen "dumnezeu nu e un zeu, el e un creator". Personajul numit "dumnezeu" din crestinism, fie ca vreti sa acceptati fie ca nu, este un ZEU. Un zeu este superior unui creator. Ba mai mult de atat, un creator NU este atotorice (asa cum este descris zeul din crestinism).

Raspunde celor 4 puncte prezentate mai sus si prezinta dovezi detaliate.

** uite o prezicere "divina" : vei evita sa raspunzi celor 4 puncte si vei baga scuze penibile sau vei schimba subiectul. Daca insa vei raspunde, ce vei zice NU va fi insotit de dovezi valide si detaliate (la fel cum ai facut si la partea cu evolutia "ie naspa").

| iurii75 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo ţie. Dăi foială mai departe. Nu-mi intri în pungă, nici nu-mi eşi - treaba ta cu boala ta. În lipsa unei logici elementare nu face pielea cât dubala, sau cât timpul pierdut.
Du-te şi mănâncă varză, poate te va ajuta.

Întrebări similare