Individul este un fanatic religios care a devenit ateu. Acesti oameni sunt atat de indoctrinati de mici incat atunci cand vad si alte variante posibile, "explodeaza", devin atei aproape instantaneu. Sa iti fie frica sa accesezi informatiile si chiar sa dezbati problema divinitatii este cea mai mare prostie. Dar ca sa ai acel grad de prostie iti trebuie si un grad foarte mare de incultura.
Sincer sa fiu nu am fost impresionat de povestea acestui individ, peste 2 ani il vezi ca devine iar crestin sau adept al altei religii.
Sunt argumente cu putere de convingere nula, la fel ca cele unde un ateu a devenit religios, doar cei care sunt favorizati o sa le citeasca.
Eu una am 15 ani si cred in Dumnezeu. Ce sa zic... Nu te critic pentru ca fiecare are dreptul sa creada ce vrea si in cine vrea dar sper ca sa ti se deschida ochii si sa iti dai seama ca gresesti
Nu-i povestea mea, e a altuia
Crezi in Dumnezeu pentru ca asa te-au invatat parintii tai. Daca te nasteai in India credeai in zeii lor, daca te nasteai in Turcia erai musulmana.Nu mai spune tu sa ni se deschida noua ochii ca nu stii adevarul suprem.
VLadAlexandru05 întreabă: