Isus e mort de mult timp deci nu mai poate avea nicio reactie de vreo importanta.
Mahommed le-a spus musulmanilor sa protejeze crestinii pana la sfarsitul zilelor: https://craigconsidinetcd.com/......hristians/
Mahomed a dictat Coranul Iar acolo scrie- " omorati- i pe idolatrii oriunde ii aflati"In haditul 1:24 Mahomed afirma- Alah mi-a poruncit sa lupt impotriva oamenilor pana ce vor marturisi cu totii ca nimeni altul decat Alah nu merita inchinare si ca Mahomed este apostolul lui, pana ce vor rosti rugaciunile desavarsit...numai atunci isi vor salva VIATA si bunurile.
In haditul 1: 25 soune ca cel mai maret lucru pe care un musulman il poate face pe langa credinta sa, este sa se implice in jihad.
Omule,raspumde i la intrebare. E la mintea cocosului ca e mort.
Inclin sa cred ca si acestia sunt în categoria carora la judecata de apoi le va spune/Niciodata nu v=am cunoscut, deparatati/va de Mine toti care lucrati faradelege!( Matei 7. 23
Daca omul e mort, ce parere ai vrea sa aiba? Probabil una buna deoarece el nu venise sa aduca pace.
Dacă ar fi viu. Asta a fost întrebarea lui. Tu efectiv dai răspunsuri extrem de eronate. Zici ca ești un bot, zău asa.
Oricum omul se contraziccea. Stiu si eu veesetul in care zisese ca nu vine sa aduca pace, in schimb vorbea de iertare, deci e o contradictie