| Dimaondraxworld a întrebat:

Ce pareri aveti despre credinta in diferite religi si chiar opinia in care credeti voi cu adevarat fara rusine doar scrieti big grin?

12 răspunsuri:
| drdvl666 a răspuns:

Sincer nu-s un tip credincios nu prea cred i sfinti si in dumnezeu si etcwinking.....cand ai mai mare nevoie de dumnezeu unde ii happy?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Potrivit Bibliei există doar o singură formă de închinare aprobată de Dumnezeu. (Efeseni 4:5) Studiind Biblia ne putem da seama care este ea.

| Dimaondraxworld explică (pentru drdvl666):

Depinde eu cred ca noi suntem dumnezei si avem unviersele noaster si suntem infiniti nu avem cum sa ne nastem si sa murim e ceva sec fara sens dar nu trebuie sa credem in divinitatea aia extraterestra e clar ca nu e om e un extraterstru. Dumnezeul care a creat corpul planeta Universul nu vrea sa ne rugam si sa plangem el vrea sa traim experienta ca el big grin suntem aici pentru a experiente ei asa smit nu numa cred eu simt ca este adevarul iar eu simt puterea de dumnezeu in spiritul meu energetic big grin nu te speria de puterea ta pentru ca este incredibila daca ai incredere si ti-o activezi poti sa ati vindeci anuminte dureri si boli doar cu energia ta vorbesc serios tu trebuie sa crezi in tine fara teama si fara frica daca cineva vine si ati spune ca esti nebun spune-i ca tu nu ai cretator si tie nu tie frica de nimeni.

| milan9 a răspuns:

Practic nu poate exista o credinţă "în diferite religii", nu poate exista o fidelitate faţă de mai multe credinţe.

Şi este şi normal din moment ce divinitatea este una singură, un singur Dumnezeu.

În mod logic, Dumnezeu a păstrat în raport cu umanitatea o singură cale de transmitere a învăţăturilor, sfaturilor, legilor, DOAR O SINGURĂ CALE.

| milan9 a răspuns:

În legătură cu ceea ce ţine de creştinism, Fiul lui Dumnezeu a insistat şi subliniat în tot Noul Testament că Biserica Sa este Una singură!

| whitegirl7st a răspuns:

Mi se pare stupid sa te inchini la ceva ce nu exista! big grin

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Multele religii de azi fac de fapt un cerc, in care sunt toate incluse numit biblic Marele Babilon. Aceste forme diferite de inchinare falsa, sunt doar modalitati diferite de-a induce omul in eroare, modalitati folosite cu succes de catre Satan, d-zeul lor, care nu doreste ca omul sa cunoasca care este Dumnezeul adevarat, care este modul de inchinare aprobat de El, ce mod de viata aproba El, ce scop are Dumnezeu cu omul si cu pamantul, cum el Satan l-a pus pe Dumnezeu intr-o imagine negativa in fata omului, nu doreste ca omul sa aiba o relatie buna cu Dumnezeu, si nici sa se apropie de El. Studierea Bibliei cu cei care sunt pregatiti pentru asa ceva, si se straduiesc sa aiba un mod de viata aprobat de Dumnezeu, si pot dovedi biblic ca practica inchinarea adevarata, m-au ajutat si pe mine sa gasesc inchinarea adevarata, m-a invatat studierea Bibliei ce inseamna iubirea de Dumnezeu si de semeni, carora trebuie sa le marturisesc adevar, nu fals. Asa am gasit ca de fapt religia adevarata este una, se bazeaza pe Biblie, satisface necesitatile spirituale ale enoriasilor sai, isi manifesta credinta prin fapte. Pe cand religia falsa (in care intra multele forme care nu comunica intre ele, ba poarta si razboaie ), nusatisface necesitatile spirituale ale enoriasilor sai, acestia sunt asa cum a spus Isus :, ca niste oi fara pastor aruncati incoace si-n colo", de fapt nici unul sau o forma nu pot sa dovedeasca ca ceea ce practica este aprobat de Dumnezeu. Daca doresti citeste Isaia 43:8, 9,10-12.

| milan9 a răspuns:

În mod logic, Dumnezeu a păstrat în raport cu umanitatea o singură cale de transmitere a învăţăturilor, sfaturilor, legilor, DOAR O SINGURĂ CALE.

Deoarece altfel, ar trebui să luăm în considerare o contradicţie flagrantă în cadrul mesajului lui Dumnezeu faţă de oameni, o contradicţie în însăşi esenţa divinităţii, dat fiind faptul că există zeci de mii de culte şi credinţe total diferite, având fiecare învăţături care le exclud pe celelalte! Numai creştinismul are vreo 39000 de versiuni!

Dar această contradicţie este de neconceput, iar Hristos Fiul lui Dumnezeu a insistat şi subliniat în tot Noul Testament că BISERICA SA ESTE UNA SINGURĂ!

| milan9 a răspuns:

Dintre toate cultele crestine, una singurã (o singurã Bisericã) poartã pecetea promisiunilor divine. happy

Altfel nu s-ar fi strãduit si nu s-ar fi obosit apostolii si Mântuitorul Hristos sa afirme cã BISERICA SA este Una Singurã! thinking
Cultele inventate ale oamenilor sunt zeci de mii, cele care pot oferi promisiuni desarte sad (dupa inspiratia duhurilor rele care doresc dezbinarea Bisericii- singurul loc in care Hristos a lasat lucrarea harului in scopul mantuirii...)

| danay72 a răspuns:

Exista o singura religie adevarata asa cum arata Biblia, important e ca oamenii s-o identifice pana nu e prea tarziu.Matei7:13,14.Fapte15:14,17

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Continuare...
E normal ca fiecare să identifice ceea ce Hristos Însuşi a identificat şi confirmat: o SINGURĂ Biserică.

În mod logic, Dumnezeu a păstrat în raport cu umanitatea o singură cale de transmitere a învăţăturilor, sfaturilor, legilor, doar o SINGURĂ CALE. happy

Deoarece altfel, ar trebui să luăm în considerare o contradicţie flagrantă în cadrul mesajului lui Dumnezeu faţă de oameni, o contradicţie în însăşi esenţa divinităţii, dat fiind faptul că există zeci de mii de culte şi credinţe total diferite, având fiecare învăţături care le exclud pe celelalte! Numai creştinismul are vreo 39000 de versiuni!

Dar această contradicţie este de neconceput, iar Hristos Fiul lui Dumnezeu a insistat şi subliniat în tot Noul Testament că Biserica Sa este UNA SINGURĂ!

| mODIN a răspuns:

Nu cred in nici un dumnezeu