| Archdaemon a întrebat:

Ce preferati sa fiti ingropati, arsi sau aruncati in ocean/mare?
Eu sincer prefer sa fiu aruncat in spatiu poate ma gaseste un ET si ma invie cumva...

Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Vreau sa fiu pus pe o pluta de lemne, lasat sa plutesc pe raul Dambovita si apoi incinerat in timp ce plutesc, cu sageti cu foc (ca la Vikingi). Nu imi imaginez un sfarsit mai bun.

| Archdaemon explică (pentru IMC90):

Da...si mie imi plac Vikingii

| RockNbeer a răspuns (pentru IMC90):

Idem.
Asta da sfarsit...

14 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Să fiu arsă și aruncată undeva, dar nu la gunoi. N-am probleme cu gunoiul dar nu vreau să alterez mâncarea aurolacilor.

| William a răspuns:

Ce se intampla cu trupul nostru dupa ce murim nu este important, important este ce se intampla cu sufletul dupa ce murim.

| Holocaust a răspuns:

Intr-un vas cu cloroform.Wtf?!

| GusWaters a răspuns:

Prefer sa fiu incinerat,si fecioru-meu sa ma incurce dupa o noapte de betie si orgii cu bolul de cafea, si sa ma bea, crezand ca sunt cafea.True Story.

| costis a răspuns:

Cred ca e important mai mult ce realizezi in viata, cat ai reusit sa te schimbi, daca ai reusit sa faci bine cuiva, daca ai cautat sa afli rostul fiintei tale.

| AlexCrb a răspuns:

Vreau sa donez tot ce se poate laughing

| game1992 a răspuns:

Desteptule tu vrei sa traiesti vesnic dar pe pamant, imposibil. daca iti place viata caut-o dar nu unde nu trebuie

| anutza a răspuns:

Sau poate te mananca rechinii laughing
cer mai bine e sa fii inghetat

| ToKen a răspuns:

Atat timp cat sunt mort, nu-mi pasa ce se intampla cu mine pentru ca oricum nu mai simt nimic.

| Andrei07565486 a răspuns:

Eu prefer ars

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste.pentru tine e prea mult si viata asta.in alta ce sa mai faci?

| clauX a răspuns:

Dupa ce mor as vrea sa fiu pus (gol) in camera unei fete love struck