| Archdaemon a întrebat:

Ce preferati sa fiti ingropati, arsi sau aruncati in ocean/mare?
Eu sincer prefer sa fiu aruncat in spatiu poate ma gaseste un ET si ma invie cumva...

Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Vreau sa fiu pus pe o pluta de lemne, lasat sa plutesc pe raul Dambovita si apoi incinerat in timp ce plutesc, cu sageti cu foc (ca la Vikingi). Nu imi imaginez un sfarsit mai bun.

14 răspunsuri:
| William a răspuns:

Ce se intampla cu trupul nostru dupa ce murim nu este important, important este ce se intampla cu sufletul dupa ce murim.

| Andrei07565486 a răspuns:

Eu prefer ars

| AlexCrb a răspuns:

Vreau sa donez tot ce se poate laughing

| anutza a răspuns:

Sau poate te mananca rechinii laughing
cer mai bine e sa fii inghetat

| Archdaemon explică (pentru IMC90):

Da...si mie imi plac Vikingii

| clauX a răspuns:

Dupa ce mor as vrea sa fiu pus (gol) in camera unei fete love struck

| ToKen a răspuns:

Atat timp cat sunt mort, nu-mi pasa ce se intampla cu mine pentru ca oricum nu mai simt nimic.

| RockNbeer a răspuns (pentru IMC90):

Idem.
Asta da sfarsit...

| costis a răspuns:

Cred ca e important mai mult ce realizezi in viata, cat ai reusit sa te schimbi, daca ai reusit sa faci bine cuiva, daca ai cautat sa afli rostul fiintei tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste.pentru tine e prea mult si viata asta.in alta ce sa mai faci?

| Holocaust a răspuns:

Intr-un vas cu cloroform.Wtf?!

| GusWaters a răspuns:

Prefer sa fiu incinerat,si fecioru-meu sa ma incurce dupa o noapte de betie si orgii cu bolul de cafea, si sa ma bea, crezand ca sunt cafea.True Story.

| FucktheSystem a răspuns:

Să fiu arsă și aruncată undeva, dar nu la gunoi. N-am probleme cu gunoiul dar nu vreau să alterez mâncarea aurolacilor.

| game1992 a răspuns:

Desteptule tu vrei sa traiesti vesnic dar pe pamant, imposibil. daca iti place viata caut-o dar nu unde nu trebuie