| unprietenaproape a întrebat:

Ce s ar fi intamplat daca eva i-ar fi spus lui Dumnezeu ca un sarpe a indemnat o sa manance din pom? Cum ar fi reactionat Dumnezeu?
Eu cred ca ar fi fost cea mai slavita si iubita femeie din univers si Dumnezeu ar fi iubit o cel mai mult pe ea

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O trimitea la plimbare, dumnezeu e cam misogin.

| T0T a răspuns:

Păi cam asta s-a întâmplat. E cum spargi tu o vază și îi spui lu' maică-ta că șarpele te-a pus să o spargi. Normal că după maică-ta îți dă 3 palme după ceafă și te aruncă în camera ta. Așa a făcut și Iehova.

| unprietenaproape explică (pentru T0T):

Ce s ar fi intamplat daca eva nu manca din pom si i ar fi spus totul lui Dumnezeu, eu asta am intrebat

| T0T a răspuns (pentru unprietenaproape):

Nu ai întrebat asta. Ai întrebat

"Ce s ar fi intamplat daca eva i-ar fi spus lui Dumnezeu ca un sarpe a indemnat o sa manance din pom?"
Iar Eva i-a spus lucrul acesta.

Dacă nu mânca nu însemna că ea devenea cea mai iubită atâta timp cât nici Adam nu mânca din pom.

| mentholinks a răspuns:

I-a zis, ca urmare, Dumnezeu a supus-o barbatului ca sa nu mai faca nimic fara voia lui dar femeile tot neascultatoare sunt.

| xerxes1 a răspuns:

Dumnezeu a iubit-o. Cain este facut cu el.Adam nu se pricepea la femei.
De aceea i-a dat o pedeapsa usoara pentru crima, deoarece i-a mostenit instinctele criminale.

Răspuns utilizator avertizat
| Mclaren12 a răspuns:

Imagineza-ti ce s-ar fi intamplat daca Yehova si Eva din biblie ar fi existat si-n lumea reala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facerea 3:13:"Şi a zis Domnul Dumnezeu către femeie: "Pentru ce ai făcut aceasta?" Iar femeia a zis: "Şarpele m-a amăgit şi eu am mâncat". laughing

| Ungur_Andreea_1995 a răspuns:

Ea nu a ascultat de Dumnezeu. Avea liber arbitru. Putea alege sa nu manance si sa ii fie loiala lui Dumnezeu. Nu avea Dumnezeu motive sa o iubeasca mai mult.

| unprietenaproape explică (pentru Ungur_Andreea_1995):

Intrebare mea a fost; ce ar fi facut Dumnezeu daca eva nu manca din pom si ii spunea totul lui

| unprietenaproape explică (pentru unprietenaproape):

Daca ii ramanea loiala nu o iubea mai mult?