Imagineza-ti ce s-ar fi intamplat daca Yehova si Eva din biblie ar fi existat si-n lumea reala.
I-a zis, ca urmare, Dumnezeu a supus-o barbatului ca sa nu mai faca nimic fara voia lui dar femeile tot neascultatoare sunt.
Dumnezeu a iubit-o. Cain este facut cu el.Adam nu se pricepea la femei.
De aceea i-a dat o pedeapsa usoara pentru crima, deoarece i-a mostenit instinctele criminale.
Păi cam asta s-a întâmplat. E cum spargi tu o vază și îi spui lu' maică-ta că șarpele te-a pus să o spargi. Normal că după maică-ta îți dă 3 palme după ceafă și te aruncă în camera ta. Așa a făcut și Iehova.
Ce s ar fi intamplat daca eva nu manca din pom si i ar fi spus totul lui Dumnezeu, eu asta am intrebat
Nu ai întrebat asta. Ai întrebat
"Ce s ar fi intamplat daca eva i-ar fi spus lui Dumnezeu ca un sarpe a indemnat o sa manance din pom?"
Iar Eva i-a spus lucrul acesta.
Dacă nu mânca nu însemna că ea devenea cea mai iubită atâta timp cât nici Adam nu mânca din pom.
Ea nu a ascultat de Dumnezeu. Avea liber arbitru. Putea alege sa nu manance si sa ii fie loiala lui Dumnezeu. Nu avea Dumnezeu motive sa o iubeasca mai mult.
Intrebare mea a fost; ce ar fi facut Dumnezeu daca eva nu manca din pom si ii spunea totul lui
mentholinks întreabă:
monicaaa17 întreabă: