anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla daca dorm in pielea goala din punct de vedere teologic? Stiam ca toara seara te chinuie diavolul, asa e?

13 răspunsuri:
| marya1994 a răspuns:

Chinuit esti tu!

| carmmnen a răspuns:

Te CHINUIE, nu gluma! rolling on the floor

| NoShit a răspuns:

Auzisem de o poveste cu nişte măicuţe care erau speriate mărturisind că au făcut sex cu diavolul şi le-a plăcut. Ceva asemănător.

| rocco09 a răspuns:

Pana te inveti!hee hee

| Woodenpints91 a răspuns:

De asta dorm eu ziua şi stau noaptea trez, mi-e frică de diavol. Ori asta, ori noaptea sunt mai puţini oameni enervanţi care să mă deranjeze.

| Miauti a răspuns:

Sa mi spui unde stai... te pazim noi de diavol laughing)

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Cred că mai degrabă te va chinui frigul

| DyNo a răspuns:

Mda, te chinuie, deia pui intrebari d-astea. Nu exista diavol! Si acum nu imi veniti mie cu vorba aia ca smecheria satanei este sa ii faca pe oameni sa nu creada... Va rog sa nu veniti cu asa ceva, pentru ca pe termen lung economisim timp.

| CigarettesAndUnicorns a răspuns:

Wtf si eu dorm dezbracata si nu m'a chinuit nimeni pana acum rolling on the floor unde ai auzit asta?

| unbaiatanonim a răspuns:

Kill me now please...

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Woodenpints91):

Esti exact ca mine happy. Nu suport ziua, toata lumea ma bate la cap, noaptea e liniste totala. big grin

| unbaiatanonim a răspuns (pentru DyNo):

Esti posedat, du-te la un preot.

| Holmes_Miky_1993 a răspuns:

Eu nu stiu de ce la multa lume ii este frica de diavol. pina la urma are puterea pe care i-o dam noi. spune un sfant parinte ca de ti-e frica de diavol; ai vazut vreun drac jefuind, omarand, etc.are puterea pe care o dam noi

Întrebări similare