Poi ce sa se intample, o sa te considere lumea rasist si o sa spuna despre tine ca nu respecti drepturile omului, astazi nu mai poti sa-i spui la rau pe nume
Te sfatuiesc sa eviti acest lucru.Este provocator si cine stie peste cine dai.De multe ori este mai indicat sa nu ne expunem pararile oricum si oriunde.
Dar care va fi reactia lor daca eu as intra acolo cu un tricou pe care scrie:I Love You Jesus?!
Pentru chestia cu sataniștii ai fi un bigot cretin, pentru chestia cu homosexualii ai fi doar foarte cretin.
Ce au facut satanistii? Aa. pe langa faptul ca ne conduc Pamantu? Ei sunt oamenii din umbra care sponsorizeaza homosexualitatea, dezordinea si tot ce este la holliwood are legatura cu ei.Cia,fbi si toate organizatiile au legatura cu ei.Mai documenteaza-te.
Păi şi dacă scrie I Love You Jesus pe tricou, nu ţi-o iei de la alte religii?
Nu mai bine scrie că i se rupe de orice religie sau dumnezeu?
Daca scrii asa, probabil intai vei fi taiat suvite, apoi cadavrul iti va fi regulat pana n-o sa mai ai gem in borcanas.
Bine si eu ii urasc de tare mult pe aceste doua tipuri de persoane dar nu as vrea sa mor pe mana lor.mult noroc
Va veni o zi in care vei regreta amarnic ca nu ai ascultat nu ai cercetat si ai ignorat! Dar, va fi prea tarziu.Mi-ai fost vecin și cumsecade,
Nu ne-am certat, nu ne-am urât.
Mi-ai fost prieten, chiar și frate
De ce n-ai spus că sunt pierdut?
N-aveai încredere în mine
Și nici în alți vecini la fel.
Știai de Dumnezeu prea bine
De ce n-ai spus nimic de El?
Vecine bun, vecine dragă,
O vorbă de mi-ai fi spus…
Ce fericit aș fi în slavă
Și cum ți-aș mulțumi nespus!
Când te chemam la băutură
Spuneai ca ești prea ocupat.
De ce n-ai spus atunci în față
Că ce făceam era păcat?
Dar vai, ai stat pe această stradă
Și mă știai că-s păcătos.
Știai că n-aveam mântuire
Și din pedeapsă nu m-ai scos
Dacă veneam târziu acasă,
Dădeai din cap când mă vedeai.
Puteam să strig, să cânt, să urlu
Tu tot nimica nu ziceai...
Și mă gândeam: vecin ca tine
În toată lumea nu găsești :
E bun, simpatic, nu mă ceartă
Cu așa vecin să tot trăiești...
Ai vrut să fiu doar cumsecade,
Doar respectos și bun vecin.
Dar tu mergeai pe cale dreaptă,
Iar eu pe drum plin de venin...
Nimic acum nu mai pot face,
Primesc pedeapsa mea în iad,
Dar nu uita că sunt aicea
Fiindcă tu m-ai lăsat să cad.
Spune la toți acum să știe
Că ești salvat și mântuit.
Să nu faci ce mi-ai făcut mie
S-ascunzi că ești un pocăit.
Relaxeaza-te.Imi place cum gandesti dar nu trebuie sa intri in panica sau sa te simti singur.Imi place ca ai nimerit realitatea cand ai zis ca fata in fata suntem niste oameni rationali care nu au nevoie de violenta.Ai dreptate pentru ca am fost de curand intr-o asemnea rocoteca si am vazut un om care avea pe el scris "Jos homosex, sus cu berea" si statea la gat cu 3 homosexuali si cantau de rupeau peretii.Toate sunt idei de discutat si lumea in care traim este un loc de joaca.Cand eram mici stiam asta dar se pare ca pe parcurs am uitat adevaratu nostru tel pe aceasta planeta.Eu nu cred ca suntem aici ca sa gandim la rece si la greu sau sa fim inchisi in niste cladiri reci fara sa zambim macar.Viata este o distractie si merita tratata ca atare.Jos cu cei ce cauta sa ne intemniteze gandirea si sa ne incuie P
anonim_4396 întreabă:
Mariela_1621 întreabă: