WOW! Asta da poza cu mesaje subliminale! Ca sa iti raspund la intrebare, reprezinta : Illuminatii [ Ochii aceia de pe barbie, de pe buza, de pe frunte... etc ] In mana tine doua sfere in care se afla o inima iar in cealalta o pana... [ nu stiu ce semnifica ] In frunte este un ochii din care iese un personaj malefic cu o putere exdraordinara, controland masca [ omul ] In jurul mastii sunt mai multi oamenii ce alearga in disperare spre ea. [ reprezentand forta cu care ii controleaza ] Pe sprancenele mastii sunt desenate mai multe simboluri facute cu mana, satanistice, Sus pe gura ii scrie " Yes " insemnand " Da " in limba romana [ Reprezentand acceptare puterii in lumea umana ' Yes We Can ' -> "Love Satan "] SI MULTE ALTELE! Sunt prea multe ca sa tii le pot zice. Dar oricum aceasta poza reprezinta FOARTE MULTE. : )
Aia cu pana si inima se refera la cat de bine suntem controlati de masonerie. gen " Eu pot ridica o pana fara nici cel mai mic efort iar asta si in cazul oamenilor".
Se poate face referire la cat de mici si nesemnificativi suntem in fata diavolilor.
Tu chiar crezi toate asta?
Ce faci Silviule? Te-ai bagat pe TPU?
Si ca sa nu fac offtopic: Mi se pare ca e o masca Guy Fawkes.
Baiatule anonim, ai devenit fata anonima?
Nu mi-ai adus nici un argument deci raspunsul tau e considerat de catre mine, fara calitate si egal cu zero.
Altcineva?
anonim_4396 întreabă: