| Georgex12 a întrebat:

Ce semnifica aceasta imagine?
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/......3256_n.jpg

Răspuns Câştigător
| LetsPutASmileOnYourFace a răspuns:

WOW! Asta da poza cu mesaje subliminale! Ca sa iti raspund la intrebare, reprezinta : Illuminatii [ Ochii aceia de pe barbie, de pe buza, de pe frunte... etc ] In mana tine doua sfere in care se afla o inima iar in cealalta o pana... [ nu stiu ce semnifica ] In frunte este un ochii din care iese un personaj malefic cu o putere exdraordinara, controland masca [ omul ] In jurul mastii sunt mai multi oamenii ce alearga in disperare spre ea. [ reprezentand forta cu care ii controleaza ] Pe sprancenele mastii sunt desenate mai multe simboluri facute cu mana, satanistice, Sus pe gura ii scrie " Yes " insemnand " Da " in limba romana [ Reprezentand acceptare puterii in lumea umana ' Yes We Can ' -> "Love Satan "] SI MULTE ALTELE! Sunt prea multe ca sa tii le pot zice. Dar oricum aceasta poza reprezinta FOARTE MULTE. : )

11 răspunsuri:
| gabriel31 a răspuns:

Un desen care nu are nimic de a face cu Dumnezeu...

| Georgex12 explică:

Nu mi-ai adus nici un argument deci raspunsul tau e considerat de catre mine, fara calitate si egal cu zero.
Altcineva?

| dragos9234 a răspuns:

O fata.

| unbaiatanonim a răspuns:

Ce faci Silviule? Te-ai bagat pe TPU? laughing

Si ca sa nu fac offtopic: Mi se pare ca e o masca Guy Fawkes.

| dragos9234 a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Baiatule anonim, ai devenit fata anonima?

| Georgex12 explică (pentru LetsPutASmileOnYourFace):

Aia cu pana si inima se refera la cat de bine suntem controlati de masonerie. gen " Eu pot ridica o pana fara nici cel mai mic efort iar asta si in cazul oamenilor".
Se poate face referire la cat de mici si nesemnificativi suntem in fata diavolilor.

| Silviuloan a răspuns:

O prostie.

| werewolfbruno a răspuns:

E anonymous!

| Wøodenpints a răspuns (pentru LetsPutASmileOnYourFace):

Tu chiar crezi toate asta?

| Valentyno1 a răspuns:

Semnifica o masca frumoasa cu un acapat sus

| WhatheWow a răspuns:

Vlad Tepes?