Am gasit si eu acum, nu stiam ce verset. 1Corinteni 1:17-23
17 De fapt, Hristos m-a trimis nu să botez, ci să propovăduiesc Evanghelia: nu cu înţelepciunea vorbirii, ca nu cumva crucea lui Hristos să fie făcută zadarnică.
1Cor 2.1-13; 2Pet 1.16;
18 Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării; dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu.
2Cor 2.15; Fapt 17.18; 1Cor 2.14; 1Cor 15.26; Rom 1.16; 1Cor 1.24;
19 Căci este scris: „Voi prăpădi înţelepciunea celor înţelepţi şi voi nimici priceperea celor pricepuţi."
Iov 5.12-13; Isa 29.14; Ier 8.9;
20 Unde este înţeleptul? Unde este cărturarul? Unde este vorbăreţul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu înţelepciunea lumii acesteia?
Isa 33.18; Iov 12.17-24; Isa 44.25; Rom 1.22;
21 Căci întrucât lumea, cu înţelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu în înţelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a găsit cu cale să mântuiască pe credincioşi prin nebunia propovăduirii crucii.
Mat 11.25; Luc 10.21; Rom 1.20-28;
22 Iudeii, într-adevăr, cer minuni, şi grecii caută înţelepciune;
Mat 12.38; Mat 16.1; Marc 8.11; Luc 11.16; Ioan 4.48;
23 dar noi propovăduim pe Hristos cel răstignit, care pentru iudei este o pricină de poticnire, şi pentru Neamuri, o nebunie;
Uite aici poti sa gasesti versete:http://biblia.resursecrestine.ro/
Cine spune asta|
Un cioflingar ca Ioan, Ghitza Luca sau Marcu?
Pe tine nu te duce mintea nici macat atat ca postezi pe un PC legat la internet si nu pe o cacareaza de oaie?
Daca ai fi incercat sa postezi mesajul acesta pe o turta de vaca avand ca mouse o cacareaza de oaie, asta nu era o nebunie?
Bine ca intelepciunea este nebunie, chiar nu ti-e rusine sa te faci de rasul lumii debitand asemenea prostii?
Multumesc, am aflat de adresa aceea, Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Si pe tine.http://www.youtube.com/watch?v=bcfxIxFSnQA
Ce sa spuna? apreciaza mai mult ateii teligenti, si dastepti care sa iau dupa stiinta.bine intales ei uita ca stiinta suprema este Dumnezeu fiindca ei insisi se cred Dumnezei.dar au mai fost ca ei. unii destepti, alltii puternici.altii asa zisi credinciosi.
Nu ai nicio coerenta in gandire si exprimare, si nici nu respecti regulile gramaticale...mi se pare ca esti cam troll.