Nu ai nicio coerenta in gandire si exprimare, si nici nu respecti regulile gramaticale...mi se pare ca esti cam troll.
Am gasit si eu acum, nu stiam ce verset. 1Corinteni 1:17-23
17 De fapt, Hristos m-a trimis nu să botez, ci să propovăduiesc Evanghelia: nu cu înţelepciunea vorbirii, ca nu cumva crucea lui Hristos să fie făcută zadarnică.
1Cor 2.1-13; 2Pet 1.16;
18 Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării; dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu.
2Cor 2.15; Fapt 17.18; 1Cor 2.14; 1Cor 15.26; Rom 1.16; 1Cor 1.24;
19 Căci este scris: „Voi prăpădi înţelepciunea celor înţelepţi şi voi nimici priceperea celor pricepuţi."
Iov 5.12-13; Isa 29.14; Ier 8.9;
20 Unde este înţeleptul? Unde este cărturarul? Unde este vorbăreţul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu înţelepciunea lumii acesteia?
Isa 33.18; Iov 12.17-24; Isa 44.25; Rom 1.22;
21 Căci întrucât lumea, cu înţelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu în înţelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a găsit cu cale să mântuiască pe credincioşi prin nebunia propovăduirii crucii.
Mat 11.25; Luc 10.21; Rom 1.20-28;
22 Iudeii, într-adevăr, cer minuni, şi grecii caută înţelepciune;
Mat 12.38; Mat 16.1; Marc 8.11; Luc 11.16; Ioan 4.48;
23 dar noi propovăduim pe Hristos cel răstignit, care pentru iudei este o pricină de poticnire, şi pentru Neamuri, o nebunie;
Uite aici poti sa gasesti versete:http://biblia.resursecrestine.ro/
Cine spune asta|
Un cioflingar ca Ioan, Ghitza Luca sau Marcu?
Pe tine nu te duce mintea nici macat atat ca postezi pe un PC legat la internet si nu pe o cacareaza de oaie?
Daca ai fi incercat sa postezi mesajul acesta pe o turta de vaca avand ca mouse o cacareaza de oaie, asta nu era o nebunie?
Bine ca intelepciunea este nebunie, chiar nu ti-e rusine sa te faci de rasul lumii debitand asemenea prostii?
Multumesc, am aflat de adresa aceea, Dumnezeu sa te binecuvanteze.