Carismaticii sunt o sleahta de scelerati, ceea ce nu e de mirare, gandindu-ne ca sunt o factiune rupta de penticostali de vreo 50 de ani.Mi se par extrem de habotnici si au un orizont limitat, mai ales ca ei sunt cei ce o ard cel mai intens cu vindecarile ca prin minune, duhuri sfante si predici idioate.Contra,pentru ca sunt contra a tot ce tine de religie, implicit, de prosteala in masa.
Nu am nimic cu nimeni dar religia carismatica mi se pare partea mai slaba de la penticostali, nefiind toti adepti ai acestei,, secte,, pana la urma...
Ideea e ca ei au uimit sau chiar speriat lumea datorita, nu a ceea in ce credeau ei, ci a modurilor in care isi dovedea credinta... prin diverse obiceiuri nemaintalnite pana atunci... si, desi prefer sa nu ma implic personal, obiceiurile destul de ciudate
desigur e doar o opinie + ca eu am stat mai mult pe langa cealalta ramura a penticostalilor, cei ce se mainifesta foarte mult prin intermediul muzicii si a cantecelor religioase dar nu genul de cantece clasice intalnite la ortodocsi ci unele mult mai dinamice... dar deja ma avant de la subiect...
Te-ai prins tu ce am vrut sa spun
kaynmaincallme întreabă: