| Turbo223 a întrebat:

Ce sunt nefilimii?

16 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Copii ai ingerilor cu femei muritorare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regii (conducatorii) Ahura din Persepolis, Egiptenii (asura) din Luxor, Mahabali (asura) constructorul machu pichu -lui. Rama (Romulus) fondator al Romei (aesar in etruscana). Te referi la astia? big grin

| danut a răspuns (pentru Wr3nch):

Ingeri NU pot face copii ca nu au organe genitale. Daca cieai Biblia, stiai.

| Wr3nch a răspuns (pentru danut):

Boss omul a intrebat ce sunt nefilimi, nu ce scrie in biblia ta presioasa. Apropo, citeste Biblia mai bine inainte sa tastezilaughing))
Geneza 6, 1-4 ar trebui sa te ajutelaughing

https://biblia.resursecrestine.ro/geneza/6

"Geneza 6, 1-4 ar trebui sa te ajute"
DACA citeai Biblia aflai ca in GENEZA 6 fii lui Dumnezeu sunt acei OAMENI care INDEPLINESC vointa CREATORULUI. In speta este vorba despre copii lui SET, acestia erau numiti Fii lui Dumnezeu. DAR daca citeai Biblia ca sa o intelegi GASEAI scris in mod CLAR, spus chiar de Dumnezeu ca ingerii NU POT FACE copii si nici macar sex. E GREU cu cititul, nu?

Gresit, asta e interpretarea talaughing) Acolo scrie fii lui Dumnezeu, care pot fi si ingeri, nu fii lui Sethlaughing Also eu zic ca te calmezi pana nu iti pusca o vena, si lasa caps-ul in pace.

Citeste ce spune Dumnezeu despre asta sau tu stii mai bine ce a FACUT si CUM i-a facut CREATORUL pe ingeri. Eu mi-s calm caci stiu ce am citit in Biblie pe langa tine care vorbesti din auzite si sigur ai probleme cu venele.

| sabin89 a răspuns (pentru danut):

Dănuţ, ca de obicei, o iei pe arătură. Şi un om cu multă şcoală, şi unul cu numai patru clase primare înţeleg că acolo e vorba de rodul împreunării unor îngeri (materializaţi) cu fiicele oamenilor.

Nah, singura mea problema e cu cei obsedati de doctrina cum esti tu, si care o tin sus si tare pe a lorlaughing

| danut a răspuns (pentru sabin89):

Ce sa-i faci daca Dumnezeu spune altceva, sa te cred pe tine sau Sa-l cred pe Dumnezeu? Daca Dumnezeu INSUSI spune ca NU i-a creat pe ingeri cu organ sexual, eu il cred pe EL, nici pe cei cu scoala si nici pe cei fara. As fi curios cati oameni au vazut un inger GOL?
Si uite cum sunt ingerii RELATAT chiar de Dumnezeu Isus Hristos intr-o povestire spusa saducheilor care credeau exact ceea ce susti si tu:
Matei 22, 23. În aceeasi zi, au venit la Isus Saducheii, care zic cã nu este înviere. Ei I-au pus urmãtoarea întrebare:
24. "Învãtãtorule, Moise a zis: "Dacã moare cineva fãrã sã aibã copii, fratele lui sã ia pe nevasta fratelui sãu, si sã-i ridice urmas."
25. Erau dar la noi sapte frati. Cel dintâi s-a însurat, si a murit; si, fiindcã n-avea copii, a lãsat fratelui sãu pe nevasta lui.
26. Tot asa si al doilea, si al treilea, pânã la al saptelea.
27. La urmã, dupã ei toti, a murit si femeia.
28. La înviere nevasta cãruia din cei sapte va fi ea? Fiindcã toti au avut-o de nevastã.
Si UITE RASPUNSUL lui Dumnezeu:
Matei 22, 29. Drept rãspuns, Isus le-a zis: "Vã rãtãciti! Pentru cã nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.
30. Cãci la înviere, nici nu se vor însura, nici nu se vor mãrita, ci vor fi ca îngerii lui Dumnezeu în cer.
ASEXUATI, baiatu, adica fara sex, ingerii NU au sex, nu sunt mascul si femela ci ASEXUATI.
Singurele fiinte sexuate din Univers sunt DOAR pe pamant si vor dispare odata cu Judecata Finala. Daca vei citii Biblia si NU tampenii de pe net vei afla ca TOTI cei care VOR FI MANTUITI vor avea CORPURI NOI, ASEXUATE. Nu vor mai exista barbati si femei pe noul Pamant.
Bateti campii necitind Biblia.

Ce-ti spuneam, ai FIXUL tau, urgent la doctor.

Dumenezeu saracul nu a zis nimic, o zis tu pentru crezi ce scrie in o biblie care a fost sute de ani in latina, si clerul a putut scoate si baga orice ai brutlaughingAsa ca din nou, mai usor cu capsullaughing

Nu am sa-ti explic ce nu poti intelege. Despre dumnezeu stim DOAR din Biblie si nu a fost scrisa in latina decat tarziu in istorie. Noul Testament in greaca si aramaica, Vechiul Testament in ebraica si aramaica. Daca citeai ceva despre arheologie aflai ca sunt dovezi ale autenticitatii si nimeni nu se ia dupa ce au modificat unii. Si nici nu conteaza asta, daca Dumnezeu a facut Universul crezi ca nu-si poatee proteja CUVANTUL? Nu credeam ca esti atat de redus intru intelegere.

Manut, hai sa ne oprim ca facem spam degeaba. Tu cu parerea ta, eu cu a mea si facem pace, ca nu ajumge nicaierilaughing) Si da, faptul ca consillile din Nicea si alte locuri au decis ce e canonic si ce nu arata ca tot oameni decid ce e in Biblie, nu Dumnezeulaughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru danut):

Cat de imbecilizat sa fii sa crezi ca personajul tau imaginar scrie in carti? citez "Si UITE RASPUNSUL lui Dumnezeu:"

Tu nu iti pui niciodata problema ca poate ai ceva probleme psihice cand scrii lucrurile pe care le scrii? Sunt medici care te pot ajuta sa scapi de apucaturile astea si sa ai o viata normala

| danut a răspuns (pentru suntserios):

"Tu nu iti pui niciodata problema ca poate ai ceva probleme psihice "
Am fost verificat si rasverificat in fiecare an cat am lucrat, asa cereau procedurile asa ca incearca la tine, tu ai facut ceva controale? Cred ca vor descoperii chesti uimitoare la tine, probabil te vor izola pe viata.