Manele sunt de origine turca, nu vad cei de ras prostia isi face efectul presupun?
Ray da e bine daca nu ma influenteaza adica stii ca mandria in Crestinism e pacat da nu ma mandresc adica nu ma dau mare ca am astea e o prostie adica nu ma influenteaza muzica rock
e de bine daca nu ma influenteaza
Esti crestina? pacat de viata ta ca traiesti in lanturile unei iluzi in loc sa privesti realitatea
Manele? cred ca glumesti... numai cocalarii asculta asa ceva... eu prefer muzica rock.
Nu ca vrei sa ma manipulez si sunt crestin nu crestina ca nu sunt fata Satanistii dracu care va bateti joc de Dumnezeu o sa ne intalnim cu toti la judecata si atuncia sa vedem si ne are dreptate voi care nu credeti in Dumnezeu sau noi care credem in Dumnezeu
Nu sunt Satanist se spune Satanist la baiat daca stiai ateistu dracu du-te si te inchina lui Satan si la demonii lui o sa arzi in iad
asa la barbati se spune Satanist iar la Fete se Spune Satanista asa ca eu sunt baiat inseamna ca tu esti gay de ma faci Satanista
De ce nu esti atee? eu nu cred in satana e un personaj imaginar creat de oamenii pentru a explica raul la indieni este un zeu asemanator cu satana zi ce religie ai m-as bucura daca ai gandi sincer http://liber-cugetatorii.blogspot.com/
Ai grija ca ajungi in iad daca injuri, apropo invata sa scrii si sa te exprimi. macar un ateu e in stare sa poarte o discutie fara injuraturi ca tine.