Pentru ca am gustat si am vazut ce bun este Domnul. Ferice de omul care se increde in El.Cauta si vei gasi.
Un crestin mi-a aratat dovada ca exista Dumnezeu!
Uite, i-a aparut asta pe perete dupa ce i-a fost sfintita casa.
http://i.imgur.com/6oAzU.jpg
Ce dovada mai logica si de neconstestat doresti?
Oricare ar fi sursa problemei tale,te lupti cu ceva ce nu poti nici identifica,nici întelege. Dintr-odată, dintru-un motiv pe care nu-l poti explica, esti nesatisfăcută. Depresia se instalează asupra ta ca un nor.Privesti la altii care par multumiti si îti pui întrebarea:Ce este gresit cu mine? De ce nu experimentez niciodată adevărata împlinire? Probabil reactia ta este următoarea:Câteva din aceste descrieri intr-adevăr mi se potrivesc.Să însemne oare că nu există nici o sperantă pentru mine? Trebuie să continui astfel tot restul vietii mele? Nu! Există sperantă pentru tine! Vei descoperi că Dumnezeu a prevăzut un remediu si pentru propia ta viată.
Asta am scris-o ş eu anul trecut...că sunt şanse destul de mari ca biblia să fi fost scrisă de oameni drogati care vedeau zei, şerpi vorbitori şi cum se despică apele.
Dar o anumit categorie de oameni au făcut spume la gură, şi apăsat pe "Raportează" în disperare.
Ai dreptate. Cum am mai spus, Dumnezeu e un fel de Moș Crăciun al adulților.
Fara Dumnezeu nu avem sens. De fapt raspunsul metafizic la univers ar fi "de aia!".
Nesiguranta in propriile puteri si incertitudinea zilei de miine ii face sa fie siguri pe existenta unei divinitati inexistente. Ce ma intreb eu e de ce iti pierzi timpul cu asemenea discutii care nu duc nicaieri, timp in care ai putea sa faci ceva util pentru tine. Eu intru pe sectiunea asta fiindca majoritatea site-urilor de bancuri contin bancuri expirate. Aici mereu e ceva nou. Uite citeva modalitati mai placute de a pierde timpul:
http://youtu.be/1OskvqSRJeM
http://youtu.be/BxEim1Li6ZY?hd=1
http://youtu.be/xrRi25jZRFY?hd=1
http://youtu.be/omx6xZkveJg
Care ar fi "teoria ta alternativa" bazata, evident, pe argumente logice si dovezi clare?
Exista dovezi pentru acest Dumnezeu dar nu neaparat cel biblic.
Universul e infinit in posibilitati.
Tu urasti crestinii. Nu dumnezeul in sine.Nu ai cum sa urasti ceva ce nu intelegi.
Si la modul in care te manifesti pot deduce usor ca esti departe de momentul in care iti vei pune intrebari mai inteligente.
Inteligente? Tu vorbesti? Cu sustinerile astea aiurite! Niciun crestin nu gandeste inteligent,se ia dupa ce spunde afurisita aia de biblie ca-mi vine so ard dar inainte de asta so scuipNu ganditi de unii singuri faceti ce e bine, dar de fapt injurati sau altele! Toti oamenii gresesc! Si nu ne trebuie regulile alea, porunci ca sa ne dam seama ca facem rau! Un om stie cand a gresit! Se simteSi acum: Ce tata ar da porunci fiului? Ce fiu ar asculta cu FRICA de tatal lui daca acesta este asa o "persoana" minunata?
Dar cine a spus ca sunt crestin? Sau ca eu cred in biblie?
Biblia este o carte scrisa cu mult timp in urma si modificata dealungul istorie pentru a manipula societatea. In schimb sunt parti care nu sunt modificate si contin invataturi bune.
Eu gandesc de unu singur in ciuda argumentului tau si am mai multe dovezi pentru un dumnezeu decat argumente ilogice ai tu.
Sa sti ca nu-ti dau funda daca vorbesti asa "inteligent".Nu-mi schimbi parerea! Este o prostie ceea ce ni se cere: sa credem...cea mai grea din ele.Sa nu minti/furi si mai mare prostie! Sa-ti iubesti aproapele! La greu ii lasi pe toti baltaNumai la tine te gandesti! Tot ce e placere e interzis.Sexul e interzis la preoti sau unii din ei nu mai stiu bine:-JCe mare prostie si postu, sa nu mananci de ce?Sa platim noi pentru ce? Pentru fraieru ala de cristos?Ce glume ai in tine
Esti libera sa faci ce vrei.Nu esti obligata de nimeni sa faci ce iti zice popa.
Cat despre funda. Pe mine personal nu m-a interesat niciodata funda, nu are nici o valoare si este data de cele mai multe ori persoanei care zice la fel ca tine, nu pentru cel ce zice ceva corect.
Cristos nu trebuie sa fie neaparat o persoana. El e o idee. Iar daca crezi ca aceasta idee este o fantezie ar trebui sa te documentezi pe viata lui Gandhi.
Ai deviat singura de la intrebare. Cred intr-o proportie destule de mare intr-o forta superiara. Si asta nu in functie de ce zic cartile sfinte, ci in functie de ce am descoperit eu dealungul timpului.
Iti dau un sfat si sper sa il intelegi.
Nu am nici un pic de ura sau vreo intentie rea directionata spre tine.
Trebuie sa intelegi ca, cu ura si injuriile ramai impotmolita.
Nu te pune nimeni sa urmezi tiparul dat de societate, dar nu trebuie sa il ataci. Cel mai bun mod de a fi diferita fata de altii e sa fii indiferenta si sa vii cu argumentele bune cand esti intrebata de ce esti altfel.
Nu ajungi cu ura nicaieri. Sper ca ai inteles.
Adevarul e ca m-a dezamagit putin atunci cand mi-a zis, eu crescuta fiind la bunica si ea invatandu-ma prostiile astea.Dar intr-o seara m-a dus in vizita la mama si am dormit acolo doar eu si ea. Voiam sa-mi fac rugaciunea cum obisnuiam dar ea mi-a zis ca o fac degeaba.Si am intrebat-o: mami? tu unde crezi ca voi ajunge? Ea a spus ca nu crede in rai si iad.Si ca dumnezeu nu existaMai tarziu nu mi-a mai spus nimic, mi-am facut singura parerile
Nu exista bine si rau. Sunt dualitati. O fapta rea poate avea rezultate bune in viitor precum si efectul invers.
Noi luam totul dupa rezultate in prezent, nu si despre ce rezultate ar avea in viitor. Nu exista oameni rai sau buni ci doar oameni simpli care in functie modul in care sunt crescuti iau decizii pe care le considera rele sau bune.
Eu si tu avem legi morale diferite. Tu probabil nu poti ucide un tantar pentru ca o fi o viata sau ceva dar eu poate il prind in palma fara sa clipesc.
Pe scurt tu urasti crestinii si religiosi deoarece crezi ca au cheia fericii si o flutura in fata celorlati de parca ar fi superiori. In schimbi sunt pusi zilnic sa se abtina la anumite placeri si obiceiuri. Iar tie asta ti se pare stupid la ei.
Tu zici sa nu fie nesimtit, dar tu cum esti fata draga? Tu te vezi cum omori pe toata lumea in chinuri fara sa-ti fi facut/spus cineva ceva?
Nu mi-o lua in nume de rau, sunt foarte serios cand o spun si nu o lua ca pe o jignire, du-te la psiholog, ai nevoie de consilere psihologica. Te mai sinucizi naibii dintr-o criza de-a ta de inteligenta!
Draga mea, ei macar se straduiesc sa fie buni.Dar tu, ce faci? Tu trebuie sa te convingi singura ca Dumnezeu exista.Cauta si vei gasi.De ce sa iti petreci o vesnicie in iad?
http://www.youtube.com/watch?v=gDxZE6wCPU8
De ce ești asa de frustrata. Ni eu nu cred în diverse entități de genul, însă nu fac asa scandal ca tine și nici nu ii jignesc pe ceilalți. Foarte urat comportamentul tău...
Pe tine ce te face sa crezi cu atata ardoare ca nu exista Dumnezeu? Ce anume te face sa-ti doresti sa exista teorii alternative in care sa crezi. Pe ce anume te bazezi cand pui intrebarea "Ce va face sa credeti cu atata putere..." de parca aceasta credinta ar fi ceva gresit, eronat?
Daca e sa privim amandoi putin din exterior, fiecare e convins de punctul sau de vedere, deci amandoi ne bazam pe ceva cand sustinem ceva, nu? Pe ce te bazezi tu cand pui aceste intrebari? Daca vrei poti sa o iei ca pe o intrebare retorica, fara sa-mi raspunzi mie.
Nu cred din moment ce nu vad! Toti credeti atatea minuni ce vi le baga biserica pe gat, iar daca vine altcineva cu o parere diferita il faceti satanist! Dumnezeul asta deja ma enerveaza dar rau1Am o ciuda, nu ma intreba de ce! Probabil am avut vreo experienta in copilarie/trecu nu ma inetreseaza! Dar pot spune ca mi-e sila de biserica si popi de tot ce se considera sfant pe lume! Si toti cei ce cred ma desgusta si in acelasi timp dezamagesc.Pentru ca omul da dovada de asemenea naivitate cand se duce la biserica si plange pentru o prostie si pupa crucea unde la fel fac toate babele nespalate care au ajuns la varsta inaintata si nu mai au sperante!
Deja m-ai enervat,in popi nici eu nu prea cred,dar in dumnezeu am crezut,cred,si voi crede,in popi nu cred fiindca toti aproape is profitori,curvari,betivi, afaceristi,, etc...etc.deci cum spuneam! o sa vezi la urma cine o sa fie mai chinuiti/a, noi sau tu! bafta
Vezi, le urasti pe toate si le blestemi pe toate fara sa-ti fi facut rau vreodata nici una din cele enumerate. Nu inteleg de ce ma urasti pe mine de exemplu pentru ca eu cred in Dumnezeu cand, poate ca om sunt minunat si nu ti-am facut nimic gresit niciodata. De ce m-ai ura?
PRobabil stii ca dupa invatatura crestina, stadiul in care esti tu acum este stadiul in care diavolul isi doreste sa ne aduca pe toti oamenii. La fel de probabil te va enerva si acest aspect, cu toate ca nu iti face nimic rau si cu toate ca nu crezi in asa ceva. Nu crezi, dar te preocupa!
Trecand peste subiect iti recomand ceva, evita sa te comporti ca toti ceilalti atei, mai exact, sa jignesti un crestin doar pentru ca e crestin nu pentru ca ti-ar fi spus sau facut ceva. Incearca sa demonstrezi ca esti in stare sa poti o disputa pe un ton civilizat. Discutiile in contradictoriu pot fi si ele civilizate, nu e deloc necesar sau normal sa sari la gatul omului doar pentru ca are alt punct de vedere.
Daca nu crezi, te priveste, poate ai sa crezi mai devreme sau mai tarziu, poate nu. Si eu sunt "Toma necredinciosul" in multe privinte, dar in ceea ce-l priveste pe DUmnezeu am testat-o pe pielea mea si m-am convins de existenta Lui.
Da...la asta ma refeream! Toti nu credeti nimic, dar cand evorba de dumnezeu bagati mana-n foc! Ce mi-ar placeaa sa va vad fetele cand vi se arata moartea in negru! Si va chinuiti si plangeti suferinta voastra! In chinuri si ardeti cu totii in focul uitarii! Caci cei ce mergeti asa nu veti vedea nimic dupa!
Dumnezeu nu poate fi vazut de oricine, ci doar de acei oameni care au ajuns la un nivel de gandire si spiritual ridicat. Iar in cazul credintei, asta depinde de tine daca tu crezi in ceva iar asta este alegerea ta. Si apropo cred ca sti ce gen de om esti. Dar oricum...
Cereti-va toti scuze fetei. Am ''furat'' un citat de la intrebare din aceeeasi sectiune. Daca sunteti crestini cereti-va scuze aici.
Binecuvantati pe cei ce va blesteama, faceti bine celor ce va urasc, iubiti pe vrasmasii vostri. Fiti desavarsiti, precum si Tatal vostru cel ceresc desavarsit este."
Nu aveti explicatii alternative?Inafara de: Mai copila! Dumnezeu exista, du-te la biserica si vorbeste cu un preot sati rezolvi "problema"! Spuneti si voi o parere diferita
Bine esti nebuna
Nu e nevoie de nici o explicatie si nici de fragmente lungi cat China. Eu daca te intreb cine a creat tot ce vezi in jurul tau cat si cine l-a creat pe primul OM, indiferent ca a fost Adam, Vasile, Basescu... deja te-am inchis. Cineva a fost PRIMUL iar acel CINEVA este EL. Si de aici pleaca toate raspunsurile la toate intrebarile puse de unele persoane ca tine.
Mi-e somn si ma duc sa ma culcMa-ti zapacit fanaticilor! Obsedati, mosi religiosi inchisi la minteCare apara cuvantul lui dumnezeu si care il slujesc pe ...preacuratusi ii injura de fapt pe altii
Fetito esti complet retardata! tu esti cu totul pe alta lume decat noi! voi astia care spuneti ca dumnezeu e aurolac sunteti 2%,iar noi suntem completarea. daaa nimeni nu l-a vazut sau a stat de vorba cu el,dar cum spunea si fata de mai devreme, Dumnezeu e peste tot! incearca seara inainte sa te pui in pat sa stai de vorba cu el prin rugaciunile pe care le spui, sau ma rog pe care le stii!
Ma enerveaza rau gandul de a ma umili in fata cuiva care nu exista si a-mi face asta in fata mea! Ma fac de rusine! E o prostie! Vorbesc singura,ma apuca dracii cand aud propunerea ta! Mi-e sila de voi! Ma enervez foarte repede cand vine vorba de religia voastra! Si maria cine a fost? Ma pis pe toti si toate babele religioase ca tot muriti ba! Si in suferinta,in chin,o moarte lenta si dureroasa! As lua pe cel mai credincios din voi si las rastigni exact ca pe hristos,daca a existat o asemenea minune si masacru mai bine spus! Si i-as bate cuie in maini, scuipa, umili!
Ti se potriveste semnul de la avatar...Esti ametit(a)? Nu a spus ca dz e un aurolac.Si de ce te crezi superior cu 98% fata de ea/el? dz al tau nu te ajuta cand vine unu' sa te bata, nu te ajuta la scoala cu notele, nu iti gaseste un job nu te salveaza daca ai o boala(doctorii o fac. Daca asi fi unul si asi "auzi mersi doamne ca mi-ai dat o a 2-a sansa" dupa ce eu m-asi fi chinuit sa il fac bine l-asi bate de l-asi omori.)
Deci tu nu esti mai sus decat e el/ea.De ce crezi ca esti mai bun? Esti mai desptept/bun decat el/ea? Habar n-ai.CU ce esti mai bun? AI baut mai mult? AI mai multe cruci atarnate de gat? AI lins mai multe icoane?
Fiule! este o vorba din batrani!(Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista)pe mine dumnezeu a existat intotdeauna si va exista! nu-mi critica persoana mea dupa poza de la avatar! in spatele nick-ului este cu totul o alta persoana! de partea cu notele si scoala sunt trecut! dar gandeste-te ca fara dummnezeu am fi pierduti! deja unii dintre voi sunteti! cum spuneam, la fine eu o sa stau si o sa joc poker cu ingeri iar voi o sa mituiti draci sa va mai aline din durerebafta!
Eu unul sunt crestin adica PENTICOSTAL daca ati auzit asa ceva... Dumnezeu:nu poti sa il vezi in persoana fizica el e in tine si in mine! daca ai fi atinsa de mana lui Dumnezeu ai intelege e o senzatie inimaginabila parca ai plutii...dar sa nu deviem Dumnezeu ecsista si daca tu crezi ca ai avoluat din maimuta si ca bunicu-tu`i maimuta treaba ta!
Si de ce imi zici mie chestiile astea?
Weeeeeee ia hai ca prea v-ati incins:noi cei credinciosi vom crede in Dumnezeul nostru si gata! ceilalti nu aveti decat sa va puneti funia in gat! bafta.,,,, DOAMNE AJUTA!
Pai religia, dumnezeu si toate astea sunt facute pentru oameni creduli si incuiati care nu au incredere in ei si au nevoie de o aprobare sau iertare superioara deoarece nu sunt destul de inteligenti sasi asume relele facute sau destepti sa faca ce vor in loc sa se roage sa le dea dumnezeu.dar cei mai multi cred fiindca asa au fost invatati in famili.
Existenta lui Dumnezeu poate fi dovedita prin faptul ca nu se poate dovedi ca nu exista.
Hai ca asta e cea mai tare care am auzit-o pana acum.
Citez ''Existenta lui Dumnezeu poate fi dovedita prin faptul ca nu se poate dovedi ca nu exista. ''
In principiu, cand cineva emite o teorie ( exista lu` dumnezeu) trebuie sa aduca si dovezi. Nu intra in atributiile celorlalti sa demonstreze ca teoria e gresita.
Daca eu iti spun ca am afat ca la marginea galaxiei noastre exista o planet cu broaste vorbitoare, ce inseamna asta? Din moment ce nu poti demonstra contrariul inseamna ca ele exista nu?
Penibila gandire. Tipica cultului religios respectiv...
Stii, daca vrei sa crezi in D-zeu,crede! Daca nu vrei sa crezi,nu crede! Nici ca-mi pasa. Daca mama ta e chinuita de soarta si nu are credinta in D-zeu, nu inseamna ca tu trebuie sa fi la fel. Bine, facem ca tine! Dumnezeu nu exista,tu existi si nu crezi in el. Presupun ca ai vreo boala si iti pica capu sau mana, poate creierul, daca spui si tu o rugaciune si iti faci cruce. Eu una, prefer sa cred in D-zeu si Iisus, decat sa cred in alti idioti, care se cred salvatorii lumii. ( gen Basescu ) Fiecare cu credinta lui, eu am impresia ca lipseste ceva in tine ( nu organe ). Gandeste logic, se zice ca D-zeu a creat lumea, se mai zice si ca a fost o explozie si ca oameni se trag din monkeys. ( prima varianta e mai ok ) Daca ar fi dupa varianta stintifica, noi ne miscam datorita mushilor. Varianta biblica zice ca datorita lui D-zeu.ei bine a 2 a varianta nu e prea logica ( ca doar nu ne misca D-zeu pe fiecare in parte ). Noi, oameni, de la D-zeu avem sufletul si de la stinzifici ( aia cu o mie de teori ) inima. Inima este un organ vital pentru corp.si alte chesti. Dar sufletul? Oare nu cu sufletul simti tu dragoste, fericire, implinire, entuziasm, emotie.astea toate sunt simturi abstracte pe care le dobandim / intalnim in viata. Dumnezeu ne-a dat tot ce-i mai frumos, iubirea. Oaare tu simti iubirea cu oraganul acela care pompeaza sange in organism? Sau cu sufletul dat de D-zeu? De ce sa simte Inima ( oraganul ) fericire? Are vena speciala de Happyness si o pompeaza in creier? Nu cred. Ai spus ca sexul cauzeaza placere( ceva de genu ) si de ce sa fie considerat pacat. D-zeu nu vede sexul cum il vedem noi, sexul ( pentru mine ) este pur si simplu inplinire trupeasca. Contopire cu o persoana iubita. Sa nu-mi spui ca tu ai fi de acord sa te f*** cu toti.ca e placere. Da! E placere, atata timp cat exista dragoste ( de la D-zeu ). Fara dragoste suntem nimic, D-zeu este dragostea! Conzluzie : Fara Dumnezeu nu suntem nimic!
In primul rand doresc sa te felicit pentru comparatia Dumnezeu-Basescu. Tu alegi sa crezi in Dumnezeu si nu in Basescu. Bravo. Poate ca a abordat problema mult prea indraznet insa in mare parte, consider ca are dreptate. Mecanismul de propagare a crestinismului este exact ala de care voi inca nu ati reusit sa scapati. Voi considerati ca e normal sa crezi si va tremura fundul de frica iadului. Cine v-a bagat in cap prima oara asta? Exact, parintii. Eu o sa fiu exact ca mama ei, o sa ii spun copilului meu cum sta treaba din punctul meu de vedere si el e liber pe parcurs sa vada daca exista sau nu Dumnezeu. Cea mai mare greseala este ca majoritatea pleaca de la stadiul in care sunt indoctrinati ca exista. As vrea sa imi spuneti cati oameni cunoasteti care s-au convertit la crestinism? Sau daca va nasteati in China, tot asa de mult il ridicati in slavi pe Iisus? Ai intrebat-o daca ii cade mana daca face o cruce. Ei bine, a venit popa cu botezul si prietena mea l-a bagat in casa. A venit la mine in camera sa dea cu apa pe pereti, nu am zis nimic. A venit la mine si mi-a intins crucea, m-am uitat la preot si am zambit. Deja se enervase ca indraznesc sa nu ma inchin. L-am poftit respectos afara din camera. A ramas masca, nu-i venea sa creada. Culmea este ca s-a suparat ca idiotu` desi nu stia daca sunt ateu, musulman sau mai stiu eu ce. El era suparat ca nu sunt crestin si nu ma inchin. Nu am fost sluga nimanui si nici nu o sa fiu.
Revin la tine, cea caruia ti-am raspuns, tu crezi ca teoria evolutionista presupune ca te tragi din urangutan? Informeaza-te inainte sa deschizi gura. Presupune cu totul altceva, presupune o alta specie inferioara oamenilor dar mult superioara maimultelor, care a disparut de mult. In fine, nu-mi bat capul cu tine ca imi tocesc degetele de pomana. Daca tu afirmi ca stiinta presupune ca dragostea se simte cu inima, pot afirma ca esti sub media nationala in materie de cultura generala. Oamenii de stiinta pot face ce vor din creierul si sufletul tau. Iti pot adminstra tratamente prin care sa devi o leguma, fara sentimente, fara amintiri. Unde mai e Dumnezeu atunci? Unde e sufletul cand un om care se loveste la cap uita tot si devine un copil care nici limba nu o mai recunoaste? ''Vena de happyness'' de care zici tu reprezinta niste substante care sunt eliberate in corpul tau. Daca esti asa credincioasa, eu zic sa renunti in a face sex pentru a de simti implinita ( nu iNplinita - cum ai scris tu) pentru ca singurul motiv pentru care ai vagin este acela de a face copii. Banuiesc ca folosesti si prezervative sau anticonceptionale, aratand asftel cat de mult crezi in Dumnezeu, fiind stiut faptul ca biserica condamna metodele contraceptive. Poate tu esti NIMIC fara Dumnezeu. Eu pot fi TOTUL fara el. Nu ma pun in genunchi in fata nimanui, nu ma rog de nimeni, nu respect poruncile date de nimeni, nu sunt sclavul indirect al nimanui. Daca vreau sa fiu un om bun, sunt pentru ca asa vrea eu, nu pentru ca mi se impune. Daca vreau sa fac sex, fac pentru ca vreau si pentru ca ma simt atras fizic de persoana respectiva, nu ca implinire trupeasca. Daca tu nu ''te f*** cu toti '' ( ca sa te citez) asta nu inseamna ca poti condamna pe cei care o fac.
In concluzie as vrea sa spun ca si eu as arde Biblia daca as putea si as dori sa vad atunci ce ''dovezi'' o sa mai aibe crestinii. As sterge orice religie de pe fata pamantului, daca as putea.
Inca un caz concret in care se uraste mai mult crestinul nu Dumnezeul lui.
Cat despre teoria evolutionista in orice forma ar fi ea prezentata, ramane falsa.
Termenul de Dumnezeu e ceva mai deep de gandit. Nu religie, biblie si spiritisme. Crestinii cred ca doar prin simplul lor acord pot sa intre in comuniune cu el. Ei niciodata n-a fost un contract asa usor semnat.
Cum i-am spus si persoanei care a postat intrebarea.
Ura na dus nicaeri, daca te crezi superioara ignora oamenii "prosti " si invata de la cei "destepti".
De ce ramane falsa teoria evolutionista? Ai dovezi care contesta aceasta teorie? Daca imi poti aduce orice fel de dovezi in sustinearea teoriei creationiste, in fara de Biblie, ti-as fi recunoscator.
Eu nu urasc Dumnezeul crestinilor pentru ca este inexistent pentru mine. Cum as putea sa urasc ceva care nu exista? De aici rezulta ca urasc doctrinele crestine si propaganda lor. Nu urasc crestinii. Daca ii uram pana acum trebuia sa ma izolez intr-o padure si sa traiesc acolo, nu crezi? Sau in cel mai rau caz, in functie de cat de accentuata ar fi fost ura, intram cu o bomba pe mine intr-o comunitate de crestini si o detonam. In schimb ii urasc pe cei care incerca sa te convinga ca au dreptate, ca Dumnezeu exista, ca e singura religie adevarata, etc. Nu sunt decat niste oameni incuiati la minte care danseaza dupa cum li se spune, desi ei nu-si dau seama de asta. Un crestin adevarat si cu credinta in religia lui n-ar incerca niciodata sa iti aduca argumente, pentru ca ele nu exista. Doar crede si atat, nu cauta argumente, nu le gaseste, nu-l intereseaza sa le dezbata...
Nu ai cum sa urasti ceva ce nu intelegi si nici sa iubesti la fel. Adevarul este ca universul nostru e infinit in posibilitati. In una din posibilitati un Dumnezeu exista. Nu cel biblic.
Cat despre teoria evolutionista. Ar trebui sa scriu foarte mult si ar aparea sacalii cu argumente fool-proof sa imi dea in cap. Prefer PM sau pe vreun messenger.
Candva in viata, cand vei avea nevoie de ajutor si nimeni nu te ajuta sau ai avea nevoie de un miracol sa ti se intample ceva, te vei ruga. Chiar daca acum nu crezi, sau nu vrei sa crezi, asta nu inseamna ca D-zeu nu exista. Miracolele exita chiar si spiritele ( eu am vazut ). Nimeni nu te obliga sa crezi. Bine, sunt inculta, idioata, dar asta sunt eu. Nimeni nu-i perfect. Noi traim acum intr-o lume in care totul este normal, daca o femeie umbla goala pe strada e super cool. Totul e normal. ( nu cred ca ai nevoie de explicati, sper ca intelegi ) Exista lucruri mult mai rele decat credinta in D-zeu, sti si tu exemple. Eu prefer sa traiesc cu speranta, magie ( ca lucrururile se pot intampla fara motiv ) decat in stiinta. Nu are rost sa discutam pe tema asta pentru ca nu vom ajunge la nici un acord. ( am 15 ani si nu ma f*** cu nimeni, citesc doar multe romane de dragoste )
Cand o sa am nevoie de ajutor o sa am prieteni. Nu exista miracole ci doar oameni care le infaptuiesc. Eu nu astept sa mi se intample ceva... pun osul la munca si infaptuiesc ce vreau... nu astept sa pice din cer. Nu vreau sa cred, nu cred si nici dumnezeu nu exista. Daca tu spui ca ai vazut spirite, cred ca ai imaginatia prea bogata.
In locul tau nu m`as indoi. Datorita Lui scrii acum pe TPU, datorita Lui esti sanatoasa. http://www.youtube.com/watch?v=1IAhDGYlpqY
Dar tu cine crezi ca a creeat toate astea? Dumnezeu!
Cine ti-a dat tie viata? Dumnezeu!
Cine iti duce grija(in afara de parinti si rude)? Dumnezeu!
Cine te ejuta sa iei note bune la scoala? Dumnezeu
Intr-adevar...el nu s-a aratat, dar nu trebuie sa faca asta doar pentru niste impertinenti care zic"D-zeu nu exista, pentru ca nu este nici-o dovada clara de acest lucru"! Recunosc ca nici eu nu cred in deplina parere ca D-zeu exista! crezi ca el te-a creeat doar ca sa pui niste intrebari stupide? Recunosc ca am pus si eu o intrebare ceva de genu"Credeti ca Dumnezeu exista?" dar am cercetat mai mult si mi-am dat seama ca in mare parte el este real! asa ca nu te trezi tu sa iti amintesti ca trebuie sa pui o intrebare pe TPU doar ca sa devii populara sau asa ceva! Daca pui o intrebare mai intai gandeste inainte sa faci ceva! si apropo... trebuie sa injuri oamenii credinciosi care au o speranta ca D-zeu exista si ca vor sa ajunga mai sus de cei "prosti"? asa ca mai bine pastreazati intrebarile pentru tine! Noi ne-am saturat de oameni de genul asta ca nu gandesc ceea ce fac
P.S. NU mai asculta toate prostiile pe care le auzi!(e doar un sfat)
Lumea nu te chiaama la religie ci la Dumnezeu nici eu nu cred in popi in special in cei ortodoxi tie ti sila de ei si ti se face rusina caci ortodoxi si catolici se iau dupa traditi nu dupa Biblie du-te la o biserica penticostala sau adventista sau baptisti, crestini dupa Evanghelie si ti se va schimba viata!
Ai atacat problema dintr-o latura prea indrazneata.Nu te condamn fiecare are parerile sale.Si in mintea mea e o lupta.Desi noi functionam inca dupa efectul de turma, atunci cand apare cineva si expune ceva mai noncomformist in secunda urmatoare este pus la zid.Hmm.Adevarul nu il stie nimeni si probabil nu il va stii niciodata!
AdYExTrEmE întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: