| Luannah a întrebat:

Ce va face sa fiti atat de siguri pe voi? Ce va face sa fiti siguri ca dumnezeu exista? De ce nu poate fi un om care se droga si scria fantezii despre o viata viitoare a lui unde poate are puteri magice si este eroul lumii, cand el e un aurolac. Poate asta s-a intamplat! Ce va face sa credeti cu atata putere, iar daca spune cineva o teorie alternativa nu credeti niciun cuvant si niic nu vreti sa scultati altceva! De ce? Nu e religia intelegere? Ingaduinta si alte alea?

36 răspunsuri:
| impulls a răspuns:

Nu are rost sa va irositi timpul aici, pana la urma suntem toti liberi sa gandim ce vrem. Daca ea asta crede, e fix problema ei si al lui maicasa. Voi credeti ca ele sunt singurele care cred asta? Desi nu-i doresc asta, as vrea sa o vad in situatia cand parintii ei cad la pat, sa vedem cum reactioneaza. Probabil face ritualuri, inloc sa sa se roage la Dumnezeu.

| Mufiiinel a răspuns:

Tu esti handicapata rau, da' rau de tot! straight face
la fel si restul' plozilor gen tu. voi nu va auziti?!straight face cum puteti spune asa ceva?! cand o iei pe un drum gresit, Dumnezeu te trezeste si te indreapta. si crede-ma ca stiu mai bine. si nu vorbesc prostii. ca mai aveam putin si nu eram acum aici. si bine ca m-am trezit la realitate. o sa vezi si tu. o sa primesti o palma. o sa te trezesti si o sa vezi cine existawinking poate nu acum, poate nu constientizezi. daar va veni vremea in care iti vei da seama ce prostii ai spus si iti vei da singura pumni in cap, iti garantez! hai te-am pupat!

| MUHYUL a răspuns (pentru Mufiiinel):

Bravo ma bun raspuns laughing

| DD_4997 a răspuns:

Totul tine de credinta.analizeaza cuvantul, incearca sa intelegi.CREDinta.nu te pot covinge in cateva cuvinte. poate as reusio daca am fii face to face.DAR asa nu astepta ceva ce cu siguranta nu vei primi! nu exista argumente, daca tu nu iti doresti ceva cu adevarat, nu poti primi.

| RollsRoyce a răspuns:

Long story short, nu exista happy

| cacealma a răspuns:

Si totusi ce-ai sa te faci daca exista viata dupa moarte? daca exista Dumnezeu? ce-ai sa-i spui? puneti cateva secunde intrebarile asteawinking

| flip311291 a răspuns:

Dumnezeu exista. poate nu asa cum til imaginezi tu... nu e un om in nori care scrie ce faci tu bine si ce faci rau. dumnezeu e totul. inclusiv aerul, oxigenul, e peste tot e ca un atom nu exista ceva ce sa nu fie compus din atomi ( parerea mea ) si oricum in adancu sufletului tau nu simti ca e ceva ce sa te faca sa crezi?