| Luannah a întrebat:

Ce va face sa fiti atat de siguri pe voi? Ce va face sa fiti siguri ca dumnezeu exista? De ce nu poate fi un om care se droga si scria fantezii despre o viata viitoare a lui unde poate are puteri magice si este eroul lumii, cand el e un aurolac. Poate asta s-a intamplat! Ce va face sa credeti cu atata putere, iar daca spune cineva o teorie alternativa nu credeti niciun cuvant si niic nu vreti sa scultati altceva! De ce? Nu e religia intelegere? Ingaduinta si alte alea?

97 răspunsuri:
| negru30 a răspuns (pentru cutremur):

Nu neaparat - putea sa si scuipe - gura bate...

| Coconutz a răspuns (pentru cutremur):

Off faronule...

I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ.
Mohandas Gandhi

| Luannah explică (pentru cutremur):

Un om "bun" cum va considerati crestinii cu suflet curat si astea.n-ar spune astastraight face

| negru30 a răspuns (pentru Luannah):

Doamne ce-si bate Dumnezeu joc de tine si tu nu realizezi - facem un pact - eu stau - stai si tu cu mine sa patesti la fel

| cutremur a răspuns (pentru Coconutz):

Suntem romani, asa ca vb romaneste, data viitoare imi scrii in limba romana! multumesc!

| negru30 a răspuns:

Lasati-o fratilor - este oaia ratacita - o aduce Dumnezeu in turma ( sau nu )

| cutremur a răspuns (pentru negru30):

Asta e! nici tu nu crezi in dumnezeu mah?

| Luannah explică:

Mi-e somn si ma duc sa ma culcstraight faceMa-ti zapacit fanaticilor! Obsedati, mosi religiosi inchisi la mintestraight faceCare apara cuvantul lui dumnezeu si care il slujesc pe ...preacuratulaughingsi ii injura de fapt pe altiistraight face

| negru30 a răspuns (pentru cutremur):

Dumnezeu se scrie cu D - MARE - smechere

| FerLin a răspuns (pentru Luannah):

De ce? Macar pentru tine stii de ce?

| FerLin a răspuns (pentru Luannah):

Tu zici sa nu fie nesimtit, dar tu cum esti fata draga? Tu te vezi cum omori pe toata lumea in chinuri fara sa-ti fi facut/spus cineva ceva?
Nu mi-o lua in nume de rau, sunt foarte serios cand o spun si nu o lua ca pe o jignire, du-te la psiholog, ai nevoie de consilere psihologica. Te mai sinucizi naibii dintr-o criza de-a ta de inteligenta!

| Sunny? a răspuns:

Stii, daca vrei sa crezi in D-zeu,crede! Daca nu vrei sa crezi,nu crede! Nici ca-mi pasa. Daca mama ta e chinuita de soarta si nu are credinta in D-zeu, nu inseamna ca tu trebuie sa fi la fel. Bine, facem ca tine! Dumnezeu nu exista,tu existi si nu crezi in el. Presupun ca ai vreo boala si iti pica capu sau mana, poate creierul, daca spui si tu o rugaciune si iti faci cruce. Eu una, prefer sa cred in D-zeu si Iisus, decat sa cred in alti idioti, care se cred salvatorii lumii. ( gen Basescu ) Fiecare cu credinta lui, eu am impresia ca lipseste ceva in tine ( nu organe ). Gandeste logic, se zice ca D-zeu a creat lumea, se mai zice si ca a fost o explozie si ca oameni se trag din monkeys. ( prima varianta e mai ok ) Daca ar fi dupa varianta stintifica, noi ne miscam datorita mushilor. Varianta biblica zice ca datorita lui D-zeu.ei bine a 2 a varianta nu e prea logica ( ca doar nu ne misca D-zeu pe fiecare in parte ). Noi, oameni, de la D-zeu avem sufletul si de la stinzifici ( aia cu o mie de teori ) inima. Inima este un organ vital pentru corp.si alte chesti. Dar sufletul? Oare nu cu sufletul simti tu dragoste, fericire, implinire, entuziasm, emotie.astea toate sunt simturi abstracte pe care le dobandim / intalnim in viata. Dumnezeu ne-a dat tot ce-i mai frumos, iubirea. Oaare tu simti iubirea cu oraganul acela care pompeaza sange in organism? Sau cu sufletul dat de D-zeu? De ce sa simte Inima ( oraganul ) fericire? Are vena speciala de Happyness si o pompeaza in creier? Nu cred. Ai spus ca sexul cauzeaza placere( ceva de genu ) si de ce sa fie considerat pacat. D-zeu nu vede sexul cum il vedem noi, sexul ( pentru mine ) este pur si simplu inplinire trupeasca. Contopire cu o persoana iubita. Sa nu-mi spui ca tu ai fi de acord sa te f*** cu toti.ca e placere. Da! E placere, atata timp cat exista dragoste ( de la D-zeu ). Fara dragoste suntem nimic, D-zeu este dragostea! Conzluzie : Fara Dumnezeu nu suntem nimic!

| Luannah explică (pentru Sunny?):

Hai taci incultaoh go on

| di3tri a răspuns:

Scumpa mea ce varsta ai? happy

| MagazinulcCora a răspuns:

Esti Dusa/Dus
Rau de tot

| Wehrmacht a răspuns (pentru cutremur):

Ti se potriveste semnul de la avatar...Esti ametit(a)? Nu a spus ca dz e un aurolac.Si de ce te crezi superior cu 98% fata de ea/el? dz al tau nu te ajuta cand vine unu' sa te bata, nu te ajuta la scoala cu notele, nu iti gaseste un job nu te salveaza daca ai o boala(doctorii o fac. Daca asi fi unul si asi "auzi mersi doamne ca mi-ai dat o a 2-a sansa" dupa ce eu m-asi fi chinuit sa il fac bine l-asi bate de l-asi omori.)

Deci tu nu esti mai sus decat e el/ea.De ce crezi ca esti mai bun? Esti mai desptept/bun decat el/ea? Habar n-ai.CU ce esti mai bun? AI baut mai mult? AI mai multe cruci atarnate de gat? AI lins mai multe icoane?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Un crestin mi-a aratat dovada ca exista Dumnezeu!
Uite, i-a aparut asta pe perete dupa ce i-a fost sfintita casa.
http://i.imgur.com/6oAzU.jpg
Ce dovada mai logica si de neconstestat doresti?

| Woodenpints91 a răspuns:

Asta am scris-o ş eu anul trecut...că sunt şanse destul de mari ca biblia să fi fost scrisă de oameni drogati care vedeau zei, şerpi vorbitori şi cum se despică apele.
Dar o anumit categorie de oameni au făcut spume la gură, şi apăsat pe "Raportează" în disperare.

| EmaS a răspuns:

Pentru ca am gustat si am vazut ce bun este Domnul. Ferice de omul care se increde in El.Cauta si vei gasi.

| trolololo a răspuns:

De ce ești asa de frustrata. Ni eu nu cred în diverse entități de genul, însă nu fac asa scandal ca tine și nici nu ii jignesc pe ceilalți. Foarte urat comportamentul tău...

| skif2skif a răspuns:

Ai atacat problema dintr-o latura prea indrazneata.Nu te condamn fiecare are parerile sale.Si in mintea mea e o lupta.Desi noi functionam inca dupa efectul de turma, atunci cand apare cineva si expune ceva mai noncomformist in secunda urmatoare este pus la zid.Hmm.Adevarul nu il stie nimeni si probabil nu il va stii niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista crestini si diavoli cu acest nume sa stii

| sinx a răspuns (pentru Sunny?):

In primul rand doresc sa te felicit pentru comparatia Dumnezeu-Basescu. Tu alegi sa crezi in Dumnezeu si nu in Basescu. Bravo. Poate ca a abordat problema mult prea indraznet insa in mare parte, consider ca are dreptate. Mecanismul de propagare a crestinismului este exact ala de care voi inca nu ati reusit sa scapati. Voi considerati ca e normal sa crezi si va tremura fundul de frica iadului. Cine v-a bagat in cap prima oara asta? Exact, parintii. Eu o sa fiu exact ca mama ei, o sa ii spun copilului meu cum sta treaba din punctul meu de vedere si el e liber pe parcurs sa vada daca exista sau nu Dumnezeu. Cea mai mare greseala este ca majoritatea pleaca de la stadiul in care sunt indoctrinati ca exista. As vrea sa imi spuneti cati oameni cunoasteti care s-au convertit la crestinism? Sau daca va nasteati in China, tot asa de mult il ridicati in slavi pe Iisus? Ai intrebat-o daca ii cade mana daca face o cruce. Ei bine, a venit popa cu botezul si prietena mea l-a bagat in casa. A venit la mine in camera sa dea cu apa pe pereti, nu am zis nimic. A venit la mine si mi-a intins crucea, m-am uitat la preot si am zambit. Deja se enervase ca indraznesc sa nu ma inchin. L-am poftit respectos afara din camera. A ramas masca, nu-i venea sa creada. Culmea este ca s-a suparat ca idiotu` desi nu stia daca sunt ateu, musulman sau mai stiu eu ce. El era suparat ca nu sunt crestin si nu ma inchin. Nu am fost sluga nimanui si nici nu o sa fiu.

Revin la tine, cea caruia ti-am raspuns, tu crezi ca teoria evolutionista presupune ca te tragi din urangutan? Informeaza-te inainte sa deschizi gura. Presupune cu totul altceva, presupune o alta specie inferioara oamenilor dar mult superioara maimultelor, care a disparut de mult. In fine, nu-mi bat capul cu tine ca imi tocesc degetele de pomana. Daca tu afirmi ca stiinta presupune ca dragostea se simte cu inima, pot afirma ca esti sub media nationala in materie de cultura generala. Oamenii de stiinta pot face ce vor din creierul si sufletul tau. Iti pot adminstra tratamente prin care sa devi o leguma, fara sentimente, fara amintiri. Unde mai e Dumnezeu atunci? Unde e sufletul cand un om care se loveste la cap uita tot si devine un copil care nici limba nu o mai recunoaste? ''Vena de happyness'' de care zici tu reprezinta niste substante care sunt eliberate in corpul tau. Daca esti asa credincioasa, eu zic sa renunti in a face sex pentru a de simti implinita ( nu iNplinita - cum ai scris tu) pentru ca singurul motiv pentru care ai vagin este acela de a face copii. Banuiesc ca folosesti si prezervative sau anticonceptionale, aratand asftel cat de mult crezi in Dumnezeu, fiind stiut faptul ca biserica condamna metodele contraceptive. Poate tu esti NIMIC fara Dumnezeu. Eu pot fi TOTUL fara el. Nu ma pun in genunchi in fata nimanui, nu ma rog de nimeni, nu respect poruncile date de nimeni, nu sunt sclavul indirect al nimanui. Daca vreau sa fiu un om bun, sunt pentru ca asa vrea eu, nu pentru ca mi se impune. Daca vreau sa fac sex, fac pentru ca vreau si pentru ca ma simt atras fizic de persoana respectiva, nu ca implinire trupeasca. Daca tu nu ''te f*** cu toti '' ( ca sa te citez) asta nu inseamna ca poti condamna pe cei care o fac.

In concluzie as vrea sa spun ca si eu as arde Biblia daca as putea si as dori sa vad atunci ce ''dovezi'' o sa mai aibe crestinii. As sterge orice religie de pe fata pamantului, daca as putea.

| Coconutz a răspuns (pentru sinx):

Inca un caz concret in care se uraste mai mult crestinul nu Dumnezeul lui.
Cat despre teoria evolutionista in orice forma ar fi ea prezentata, ramane falsa.
Termenul de Dumnezeu e ceva mai deep de gandit. Nu religie, biblie si spiritisme. Crestinii cred ca doar prin simplul lor acord pot sa intre in comuniune cu el. Ei niciodata n-a fost un contract asa usor semnat.
Cum i-am spus si persoanei care a postat intrebarea.
Ura na dus nicaeri, daca te crezi superioara ignora oamenii "prosti " si invata de la cei "destepti".

| sinx a răspuns (pentru Coconutz):

De ce ramane falsa teoria evolutionista? Ai dovezi care contesta aceasta teorie? Daca imi poti aduce orice fel de dovezi in sustinearea teoriei creationiste, in fara de Biblie, ti-as fi recunoscator.

Eu nu urasc Dumnezeul crestinilor pentru ca este inexistent pentru mine. Cum as putea sa urasc ceva care nu exista? De aici rezulta ca urasc doctrinele crestine si propaganda lor. Nu urasc crestinii. Daca ii uram pana acum trebuia sa ma izolez intr-o padure si sa traiesc acolo, nu crezi? Sau in cel mai rau caz, in functie de cat de accentuata ar fi fost ura, intram cu o bomba pe mine intr-o comunitate de crestini si o detonam. In schimb ii urasc pe cei care incerca sa te convinga ca au dreptate, ca Dumnezeu exista, ca e singura religie adevarata, etc. Nu sunt decat niste oameni incuiati la minte care danseaza dupa cum li se spune, desi ei nu-si dau seama de asta. Un crestin adevarat si cu credinta in religia lui n-ar incerca niciodata sa iti aduca argumente, pentru ca ele nu exista. Doar crede si atat, nu cauta argumente, nu le gaseste, nu-l intereseaza sa le dezbata...

| Coconutz a răspuns (pentru sinx):

Nu ai cum sa urasti ceva ce nu intelegi si nici sa iubesti la fel. Adevarul este ca universul nostru e infinit in posibilitati. In una din posibilitati un Dumnezeu exista. Nu cel biblic.
Cat despre teoria evolutionista. Ar trebui sa scriu foarte mult si ar aparea sacalii cu argumente fool-proof sa imi dea in cap. Prefer PM sau pe vreun messenger.

| sinx a răspuns:

Cereti-va toti scuze fetei. Am ''furat'' un citat de la intrebare din aceeeasi sectiune. Daca sunteti crestini cereti-va scuze aici.

Binecuvantati pe cei ce va blesteama, faceti bine celor ce va urasc, iubiti pe vrasmasii vostri. Fiti desavarsiti, precum si Tatal vostru cel ceresc desavarsit este."

| Luannah explică (pentru sinx):

Tare astalaughing

| Nucreeed a răspuns (pentru negru30):

Wow...ai zis'o p'asta ...chiar mi'e mila de astia ca tine
-
-
brainwashed

| aliceinchains a răspuns:

Ai dreptate. Cum am mai spus, Dumnezeu e un fel de Moș Crăciun al adulților.